adrian_30 Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 buna as dori si eu o invitatie filelist pentru jocuri muzica filme craus_adrian@yahoo.com Quote
fhery Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 caut si eu o invitatie de doua luni pentru a downloada filme si jocuri.. ma poate ajuta cineva? mersi Fherystruct@yahoo.com Quote
laur2903 Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 (edited) salut! timp de 6-7 ani am folosit contul filelist al unui prieten. dupa ce i-am facut o ratie destul de mare s-a gandit ca ii trebuie si lui. acum stau de o luna pe bara. mi-as dori sa intru si eu in randul lumii si sa am si eu propriul meu cont filelist. nu stiu cui sa ii multumesc pentru o invitatie dar o fac cu mare bucurie inca de pe acum. daca se afla pe aici un user cu dare de mana si vrea sa faca un bine cu siguranta nu ii va parea rau . inca odata multumiri celui ce se va indupleca sa ma introduca si pe mine in randul lumii . laur2903@yahoo.com Edited February 10, 2015 by laur2903 Quote