B10S Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 (edited) Salut : radyradu@yahoo.compass : Alabalaportocalaare cont facebook 1k+ prietenicont paypal (neverificat , se poate sa aiba banii pe el, chinuitiva voi daca vreti)cont pe anumite trackeresi un blog. Luati'l care il vreti dar revino cu un reply si spuneti care le'a luat sa nu se chinuie toata lumea.// deja le'a luat cineva, rog persoana care le'a luat sa revina cu un comment ! Edited February 8, 2015 by B10S Quote
B10S Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Mersi, eu l-am luat.Cu placere Quote
duksss Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 (edited) cum poti sa specifici ca are cont de paypal cu bani in el ? dupa ce ca ii iei contul de yahoo si blogul si asa mai departe..vrei sa-i mai iei si banii?.. meriti ban din partea adminilor si marsh din partea mea..nu e fair playlater edit : te-am iertat de greselile gramaticale...esti praf Edited February 8, 2015 by duksss Quote
Aerosol Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 (edited) @Aerosol 1% ala am o relatie de 3 ani de zile (cu o fata) deci nu, nu imi plac fetele , si am vazut ca multi a postat conturi , eu nu pot posta ?Ha ha ha tocmai ai zis ca nu iti plac fetele )))Stai linistit noi nu te judecam!Off:// Grea limba romana! Edited February 8, 2015 by Aerosol Quote
Cuboid Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 (edited) Alabalaportocal parola noua.nu am umblat la nimic. Succes Edited February 8, 2015 by Cuboid Quote
B10S Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 (edited) @Aerosol 1% ala am o relatie de 3 ani de zile (cu o fata) deci nu, nu imi plac baietii , si am vazut ca multi a postat conturi , eu nu pot posta ? Edited February 8, 2015 by B10S Quote
B10S Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 @B10S "Toleran?? 0 pentru fraud? sau informa?ii ce faciliteaz? frauda online"iti spune ceva?Apropo daca esti baiat si scrii " :3 " ai sanse de 99% sa iti placa baietii si sa fi injurat!Ha ha ha tocmai ai zis ca nu iti plac fetele )))Stai linistit noi nu te judecam!Off:// Grea limba romana!)))))) pff ma scuzi , am editat.. mai greseste omu , eram putin suparat ! Quote
duksss Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 nu inteleg de ce nu are ban deja ?! Quote
TheTime Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Scuze de itarziere, abia acum am vazut topicul. I-am dat eu ban temporar - 2 luni. Nu permanent, pentru ca la baza a avut intentia de a ajuta.Lasati naiba conturile altora, voi nu postati conturi free, ci conturi furate. Quote