Jump to content
Carameloo.

Sfaturi PG-Zone.Ro

Recommended Posts

Posted

Salut,

Legat de content , design si tot ce te mai intereseaza, intrebarea de baza e: Cu ce te diferentiezi de restul comunitatilor, ce aduci in plus membrilor?

Nu mai stau pe astfel de forumuri de "ani" pentru ca nu ma mai regasesc in petrecerea timpului jucandu-ma , dar stiu ca sunt N comunitati de genul care inafara de continutul diferit din thread-uri, sunt practic la fel; Majoritatea "pier" fie din lipsa de "fonduri" fie din lipsa activitatii utilizatorilor.Cam astea sunt problemele care ar trebuii sa te preocupe daca esti adminul comunitatii, aspectul ar veni pe planul 2 daca ma intrebi pe mine;

Vad ca esti nou p'aici, sper sa iti aduci aminte ca forumu' este destinat securitatii in mare parte, nu te folosi de el ca loc de publicitate.(sfat prietenesc, o sa fii dur criticat)

Bafta cu forumul :).

Posted

Este o mare porcarie, mai ales ca tema este facuta de un bun prieten de-al meu, chiar atat de nesimtiti sa fii sa modifici si creditele ? Halal oameni, sa mor eu.

Sper ca peste o zi sa va inchideti, sunteti doar niste amatori.

Posted
Este o mare porcarie, mai ales ca tema este facuta de un bun prieten de-al meu, chiar atat de nesimtiti sa fii sa modifici si creditele ? Halal oameni, sa mor eu.

Sper ca peste o zi sa va inchideti, sunteti doar niste amatori.

Sunt doar niste copii astia modifica 2/3 bucati si baga

Created by GoaieBoss...

ON:// de ce ai face un forum de gaming cu continut hidden? o.O

Concluzie? Inca un forum de copii...

• Downvote 1