shtkkk Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Am un htc m8 16gb ,unlocked din fabrica.I-am dat cateva update-uri si sa bulit camera si alte chestii,merge greu.Pot sa-i dau downgrade la versiunea din fabrica?Si cum.Am 0% cunostinte despre tot ce tine de ROM,flash,fastboot si chestii dastea.Am inteles ca trebuie sa am anumit model,serie ca sa functioneze. Quote
Whai_Nooa Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 cauta pe xda-developers - XDA-Developers Android Forumsam facut si eu dowbgrade pe un htc dupa un tutorial de acolo Quote
scamex Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Am un htc m8 16gb ,unlocked din fabrica.I-am dat cateva update-uri si sa bulit camera si alte chestii,merge greu.Pot sa-i dau downgrade la versiunea din fabrica?Si cum.Am 0% cunostinte despre tot ce tine de ROM,flash,fastboot si chestii dastea.Am inteles ca trebuie sa am anumit model,serie ca sa functioneze.Intai intri pe xda si cauti in ordinea asta:-unlock bootloader HTC One M8-S-OFF HTC one M8-supercid HTC One M8-downgrade HTC One M8Apoi sa te bucuri ca ai realizat ceva Quote
SticKyWoX Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ce probleme ai mai exact cu camera? Si eu am, tot cu M8. Cateodata nu o pot deschide (apare ecran negru dupa care ma intoarce la locatia anterioara) sau mi se deschide doar o lentila de pe spate (din 2).** Al meu e rootat Quote
scamex Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Ce probleme ai mai exact cu camera? Si eu am, tot cu M8. Cateodata nu o pot deschide (apare ecran negru dupa care ma intoarce la locatia anterioara) sau mi se deschide doar o lentila de pe spate (din 2).** Al meu e rootatDe regula camera e controlata de modem, baseband. Daca ati schimbat Radio de acolo e problema Quote