askwrite Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Propun sa-i banati pe toti pupincuristii, m-am saturat sa vad la fiecare topic unde este vorba despe carding sau se cearta unii intre ei, posturi de genu: si fac bump la topic.Pentru asta aveti user tag list, , folositi-l. Quote
em Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Offtopic:De?i apreciem foarte mult activitatea celor care ne atrag aten?ia asupra celor care derapeaz? prin topicuri ar fi bine ca s? se foloseasc? op?iunea "report post".Când m? g?sesc tagged într-un post m-a? a?tepta ca s? fie legat de o discu?ie tehnic?, nu c? a postat un c?cat carduri.Ca s? fie clar, nu mai da?i tag la staff, folosi?i report post. A?a ve?i intra ?i în competi?ia "Pârâciosul 2015", cele puse prin tag nu intr?. @SilenTx0 1 Quote
k0k0 Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) Am inteles sefu, de acum incolo promit ca voi folosi funcita "Report post", nici nu imi dadusem seama ca nu mai esti in staff.Edit: Multumesc lui @CarlCasper ca mi-a spus ca faci parte din staff (em). Edited February 16, 2015 by k0k0 Quote
CarlCasper Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Am inteles sefu, de acum incolo promit ca voi folosi funcita "Report post", nici nu imi dadusem seama ca nu mai esti in staff.I.O.M, February, 2015! Quote
xTrojan Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Am inteles sefu, de acum incolo promit ca voi folosi funcita "Report post", nici nu imi dadusem seama ca nu mai esti in staff.Edit: Multumesc lui @CarlCasper ca mi-a spus ca faci parte din staff (em).em este administrator ( LOL ) daca a ales sa nu-si puna "Custom User Title" asta nu inseamna ca nu e in staff.Apropo pentru necunoscatori exista: https://rstforums.com/forum/showgroups.php Quote