Jump to content
TheOne

MOSS - Make Open Source Software 2015

Recommended Posts

yGV3Dsj.jpg

Pe 4 martie 2015, pasionatii de tehnologii open source vor face schimb de experienta si vor relationa in cadrul unei conferinte tehnice dedicate

Brian King, European Community Manager al Mozilla, este cap de afis la conferinta Make Open Source Software (MOSS) organizata de ANIS – Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, in colaborare cu Intel Romania Software Development Center. Evenimentul are loc la Biblioteca Centrala din Universitatea Politehnica Bucuresti, pe 4 martie.

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenti si profesori interesati de tehnologiile open source sunt asteptati sa ia parte la prezentari si discutii tehnice aprofundate despre masini virtuale, Internet of Things, implementari la scara larga prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea in Azure Cloud si demonstratii live. Agenda detaliata este disponibila pe site-ul evenimentului – Agenda – MOSS.

“Suntem bucurosi sa organizam conferinta Make Open Source Software, in parteneriat cu Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii. Va fi un prilej bun de a-i aduce laolalta pe profesionistii din sfera Open Source din Romania”, a declarat Mihai Constantin-Pau, Engineering Manager, Intel Open Source Technology Center din cadrul Intel Romania Software Development Center.

La eveniment va sustine o prezentare despre debutul open source in Romania si dezvoltarea GNU Interactive Tools – Andrei Pitis, Presedinte ANIS si unul dintre primii contribuitori open source din Romania, acum 20 de ani.

Studentii beneficiaza de o reducere de 50%, fiind incurajati sa interactioneze in comunitate, iar pentru companiile care doresc inscrierea mai multor persoane sunt disponibile pachete de grup cu discount. Biletele se pot achizitiona online, direct de pe site: Register – MOSS.

-> Sursa: http://www.faravirusi.com/2015/02/20/18062/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...