dabesteva Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Salut! Sunt dabesteva si tocmai am sosit in comunitatea RST.La programare sunt cam de nota 8,dar merge. Quote
dabesteva Posted March 4, 2008 Author Report Posted March 4, 2008 In C++,Pascal,Office si Delhi Quote
nicu1991 Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 In C++,Pascal,Office si DelhiDelhi ? urcal si tu undeva sa il iau e popular ,multa lume spune ca stie a opera cu el Quote
dynamyc Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 totusi cred ca greseala a facut-o intentionat, nu suporta cuvintele care contin litera "p" pt ca lumea il va crede obscen si deasta lasa pe altcineva sa completeze cum a fost cazult tau nicu1991 si automat cuvantul care l-ai subliniat tu cu rosu prin o transformare de tip s.f se extrage litera "p" din cuvantul tau si este atribuita cuvantului "Delhi" .asta cred eu , el asta astepta probabil .bun venit dabesteva! Quote
dabesteva Posted March 5, 2008 Author Report Posted March 5, 2008 Mersi Dynamyc,asta si asteptam Quote