dabesteva Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 EDITARE DE JOCURI:Cheat Engine-nu este destul de bun fiindca il detecteaza serverele.-la jocurile tip RPG online (ex:Runescape) marirea HEX este temporaraGOTHIC I Daca macar in viatza voastra l-ati jucat,probabil ati vazut o tipa in castelul din Valley Of Mines.Este cea care danseaza langa rege.Daca doriti sa nu mai aiba costumul pe ea intrati in fisierul in care s-a creat si stergeti fisierul numit bikini...Voila!CONQUIZTADOR Am reusit sa intru in timp ce jucam cu grafica head&shoulders in baza de date Conquiztador.-->Ce trebuie sa fac? In timp ce esti pe client in camera de asteptare (aceasta merge doar cu reclama head&shoulders) apasa start button si scrie regedit.Vei ajunge in registry editor.Apasa ctrl+f si scrie Conquiztador.Apasa incontiunuu f3 pana iti apare un cod format din 12 cifre.Schimba primele 4 cifre in s,s,s,s si iti va aparea PAJ-ul tau, pe care poti sa-l schimbi.Ai grija sa nu fie vreun moderator sau admin online ca iti da ban sau kick. Atentie,aceasta editare nu merge intotdeauna,dar folositi-o acum cat timp e reclama cu head&shoulders ca este mai putin protejat...The World of Warcraft Revealed Am dat azi peste un fisier in Wow Burning Crusade la wtf/cont/stormrage/ saved variable.Este un fisier ascuns iar cand dai show all iti arata un fisier.Deschide-l si vei vedea status-urile tale la cont.Atentie! Merge doar pe versiunea 2.3.0.7550.Some more will come soon Quote
dabesteva Posted March 4, 2008 Author Report Posted March 4, 2008 Tu habar n-ai ce ii aia programare.omg,nu e programare,doar niste simple glitch-uri,am gresit eu titlul Quote