xBourne4 Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Vreau un flooder cs 1.6. Ceva ce sa floodeze servere cs 1.6 pana pica/ macar sa-i faca lag. Ceva.Sau/si persoane. Quote
Hubba Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 Vreau un flooder cs 1.6. Ceva ce sa floodeze servere cs 1.6 pana pica/ macar sa-i faca lag. Ceva.Sau/si persoane.1. nu ai nici posturi pentru a deschide un topic / cerere .. 2 . te-ai gandit tu ca-ti poate da cineva ? un "flooder" ? oricum pentru a "pica" sau macar face lag pe un server iti trebuie ceva mai puternic avand in vedere ca sunt anti-flood pe server si nu pica asa repede .. Quote
xBourne4 Posted February 27, 2015 Author Report Posted February 27, 2015 Sunt nou, si am vazut ca va pricepeti .As vrea si eu sa invat una alta si de asta. 1 Quote
AnoM Posted March 6, 2015 Report Posted March 6, 2015 ) gasesti greu free numai cu bani am cautat si eu dar nu mai sunt bune tre sa fi la curent cu piata + daca nu ma insel te cunosc de pe o cumunitate de cs si nu ti-as da Bafta Quote