nichita Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Salutare, Sunt programator, am 22 de ani. Locuiesc in Bucuresti. Pasionat de programare si securitate. Am intrat prima data aici in 2006, am bantuit ceva vreme, dar m-am retras o perioada. Astazi am ocazia sa vad cum a evoluat RST-ul, cine a disparut, cine a aparut...Toate cele bune! Quote
Active Members MrGrj Posted March 3, 2015 Active Members Report Posted March 3, 2015 Bine ai revenit. Ce limbaje de programare cunosti ? Quote
nichita Posted March 3, 2015 Author Report Posted March 3, 2015 Multumesc!Lucrez activ in PHP, dar in momentul de fata programez si in Python. Am un server care foloseste WebSockets, iar la capitolul asta Python-ul s-a prestat mai bine. Am mai scris aplicatii si in Java. Nu mi-am propus sa invat X limbaje. Odata ce ajungi la OOP si Design Patterns, sintaxa/limbajul capata o alta perceptie. Quote
Htich Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 (edited) Welcome .Off , Deam it off2 , Credeam ca is a she ... Edited March 3, 2015 by Htich Quote
numeroz Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 Casatoria intre barbati nu este acceptata in Romania. Quote
Aerosol Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Bun venit. ( sau din ceea ce ai zis tu, Bine ai (re)venit! ) Quote
AnoM Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Bine ai revenit si speram sa ne impartasesti din cunostintele tale Quote