Reversal Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Buna ziua la toti,stiu ca nu am multe posturi,dar vreau sa trec direct la subiect pentru ca deja chiar nu mai suportAm cumparat de la un prieten un iphone 5 alb,frumos,doar ca iphone-ul e codat pe o retea din irlanda,adica hutchison o2.Am fost la gsm cu el sa vad cat face decodatul,l-am dus si mi-a spus ca nu e foarte mult,e vorba de 200 leiOk,am acceptat sa il decodez,inainte sa il duc la decodat l-am si verificat sa vad daca e backlisted,m-a costat 20 lei dar nu e backlisted nu e furat,nu e raportat.e curatL-am dus la decodat si mi-au spus ca trebuie sa astept intre 2-10 zile,asta este a 12 zi si eu inca nu am iphone-ul la mine...plus ca nu e nici decodat,am fost la gsm de mai multe ori sa vad cum sta situatia..chiar astazi am fost si mi-au spus ca au dat ceva notificare ca sa le raspunda mai repede in legatura cu decodarea.dar inca nu au primit nici un raspuns..Eu cred ca nu mi-am luat teapa...adica totusi e GSM...Mentionez ca iphone-ul nu mai are garantie demult,si cand l-am dus la decodat telefonul trebuia activat..Ceva sfaturi si pentru mine,chiar nu mai pot... Quote
D--ABLO Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Si pana la urma care e problema ta? Nu s-au incadrat in termenul dat, iei telefonul frumos si banii inapoi si te duci la alt service, dc stii sigur ca telefonul poate fi decodat... Dc vrei sa fii dus cu zaharelul e partea a doua... Quote
Reversal Posted March 4, 2015 Author Report Posted March 4, 2015 Problema e ca zic ei ca nu imi pot da telefonul pana ce nu primesc ei notificarea de la apple Quote
D--ABLO Posted March 4, 2015 Report Posted March 4, 2015 Din moment ce nu s-au incadrat in termen trebuie sa-ti dea telefonul exact in starea in care l-ai lasat si banii platiti. Daca trebuia sa pleci din tara in a 11a zi ce faceai? Nu au niciun drept sa ti-l retina indiferent ce motiv ar avea... Quote
Reversal Posted March 4, 2015 Author Report Posted March 4, 2015 Faza e ca eu nu am platit pentru decodat,mi-au spus ca plata o fac dupa ce mi-l decodeaza,oricum maine ma duc la ei si imi iau telefonul.. Quote