Madalin. Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Salut , in seara asta mi-a fost furat un telefon cu ANDROID , nu aveam GPS activ am acces la contul gmail si la numar de telefon daca nu a fost aruncata cartela , va rog sa ma ajutati .... daca stiti cum il pot indentifica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tawdarky Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Salut , in seara asta mi-a fost furat un telefon cu ANDROID , nu aveam GPS activ am acces la contul gmail si la numar de telefon daca nu a fost aruncata cartela , va rog sa ma ajutati .... daca stiti cum il pot indentificaTe loghezi pe calculator cu contul de google pe care il aveai si pe telefon si poti sa ii dai localizare de acolo dar asta functioneaza doar daca telefonul are o conexiune internet activa in momentul in care faci asta.Alta solutie este la politie cu actele care dovedesc ca telefonul este al tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Te loghezi pe calculator cu contul de google pe care il aveai si pe telefon si poti sa ii dai localizare de acolo dar asta functioneaza doar daca telefonul are o conexiune internet activa in momentul in care faci asta.Alta solutie este la politie cu actele care dovedesc ca telefonul este al tau.sau cel mai probabil deja io fi dat restart cu alea 3 butoane ... la iphone puteai sa ii dai icloud block.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...