oXyGeN Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Don`t let Satan steal your soul !!!http://www.bisericasatanista.org/ ***PATCHED*** Quote
Guest Kenpachi Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 in mod normal nu promovam anti-semitismul. satanismul este si el o religie si ar trebui tratat ca atare. dar dat fiind faptul ca nu am o parere rea despre tine nu te pedepsesc Quote
wild_rain Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 The Judger ne uimeste cu un nou atac! Long Live The Judger ! - la hackerit de sitee inainte (numa mai usor cu deface-urile... Quote
phreak Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 nu stiu cat de adevarat e dar din cate stiu eu satanistii adevarati is doar niste persoane ateiste mai violente Quote
amprenta Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Cam gresit , satanisti adevarati pun accentu` pe lumea materiala , bani ,bautura ,femei . Un fel de carpe diem.. Quote
dabesteva Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Tot ce inseamna satanism nu este dezvaluit in pagina bisericii sataniste COMPLET...doar fragmente...restul porcarii... am studiat satanismul si pot zice ca nu este numai o religie,este mult mai mult...magie neagra ,spiritism,tot ce inseamna puterea intunecata Quote