Jump to content
parazitu2009

Hackeri chinezi au reuºit sã spargã reþeaua Pentagonului

Recommended Posts

Trei hackeri chinezi se laudã cã au spart reþeaua informaticã a Pentagonului ºi au sustras informaþii din proprie iniþiativã, dar au fost plãtiþi ulterior de guvernul chinez, informeazã CNN, care susþine cã i-a intervievat pe hackeri.

Cei trei chinezi fac parte din ceea ce experþii occidentali numesc o cyber-miliþie civilã din China, care lanseazã atacuri asupra site-urilor guvernamentale ºi private din toatã lumea. Sãptãmâna aceasta, Pentagonul a recunoscut cã reþele din Statele Unite, Germania, Marea Britanie ºi Franþa au fost atacate de mai multe ori anul trecut, iar multe dintre încercãri provin din China.

Oficialii americani s-au ferit sã acuze armata chinezã de aceste atacuri, dar tinerii intervievaþi de CNN recunosc faptul cã uneori sunt plãtiþi în secret de guvernul chinez.

Sursa: Realitatea TV

Link to comment
Share on other sites

cat de prosti pot fii sa mai zica si ca is platiti de guvernul chinez ,ii baga intr-o gaura neagra cu asta... mai ales ca am vazut la tv un reportaj unde americanii au invinuit guvernul chinez de numeroasele atacuri asupra pentagonului si de spionaj (asa cum stim, din partea chinei is cele mai multe atacuri asupra pentagonului..) iar guvernul chinez a raspuns ca nu au nimic cu aceste atacuri si nu se fac responsabili de aceste atacuri... si culmea nici nu vor sa se implice in controlarea si combaterea lor.... iar acum cu declararea acestor hakeri le-a dat o "palma" guvernului chinez...

Link to comment
Share on other sites

daps deci a inebunit lumea cu .gov .edu .mil navy ssd jpl sialte cacaturi deastea oricum la nasa , navy ssd si jpl am intrat pentru ca sunt foarte lametabile la capitolul security kernele invechite ne updatate de ani de zile deci sunt de cacat oricum va zic eu ca chinezu ala nu a luat nimic important pentru ca si pun virgula , cele m-ai importante informatii pentru ei sunt deconectate de la linia de internet si au o conexiune cu circuit inchis s-au prin cablu de telefon ca asa am citit eu undeva cica astia nu au net nu ca nu si-ar permite da cica asa vor ei sa se protejeze ;) si va zic din proprie experienta cu nasa si alte rahaturi guvernamentale nu au nimic de prisos decat rebuturi asa ca se face tam si TAM pe degeaba poate m-ai ia america vreo 2-3 miliarde si de la china asa k le-au "fraudat" si le-au "furat" o gramda de informatii is just a politic game oricum am o vorba ... Hackerii Se Cunosc Nu Se Inventeaza...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...