amkulcsar Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Salut,cum as putea decoda un telefon blocat in orange, downloadasem un program care imi dadea un cod pe baza imei.ului ,dar nu a mers si mai am vreo 4-5 incercari si nu vreu sa risc,multumeac anticipat Quote
wHoIS Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Stai sa vorbesc cu astrele din piramida sa vad ce telefon ai. Quote
amkulcsar Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Stai sa vorbesc cu astrele din piramida sa vad ce telefon ai.scuze lg l5 ii (lg e460) Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Ma intereseaza si pe mine o metoda pentru S2 Plus (I1905P) Quote
quadxenon Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Ma intereseaza si pe mine o metoda pentru S2 Plus (I1905P)Pt s2 ai aplicatie in Google Play S2 Unlock .Functioneaza, am decodat eu unul anul trecut. Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Trebuie root? Nu reusesc sa ii fac... nici sa schimb soft-ul nu pot Quote
amkulcsar Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Trebuie root? Nu reusesc sa ii fac... nici sa schimb soft-ul nu potnici eu nu pot schimba soft-ul la telefonul meu (lg e460) dar nu ai nevoie de root Quote
amkulcsar Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Ai incercat asa cum zice aici?e survey Quote
wHoIS Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 1. Poti schimba ROM-ul si astfel sa treci peste. (cauta pe xda-developers dar nu recomand)2. Poti platii sa primesti codul de decodare pe anumite site-uri. (si aici e cu dute-vino pentru ca anumite IMEI-uri nu merg si e posibil sa iei teapa, depinde de site)3. Il duci la un service si cu 30 de lei ti-l decodeaza cu box. (cel mai bine) Quote
amkulcsar Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 (edited) 1. Poti schimba ROM-ul si astfel sa treci peste. (cauta pe xda-developers dar nu recomand)2. Poti platii sa primesti codul de decodare pe anumite site-uri. (si aici e cu dute-vino pentru ca anumite IMEI-uri nu merg si e posibil sa iei teapa, depinde de site)3. Il duci la un service si cu 30 de lei ti-l decodeaza cu box. (cel mai bine)am gasit asta : Lg L Manager [L3] [L3 II] [L5] [L5 II] [L7] … | LG Optimus L3 II, L5 II, L7 II, L9 II | XDA Forumspare ca a mers la mai multi, dar nu inteleg ,,Make sure you have adb and fastboot installed and placed on %PATH%,, trebuie sa instalez pe calculator sau telefon? am acolo la ,,installation,, spoilerul pentru windows si imi zice sa dezarhivez in C,ok dar dupa spune acel mesaj cu adb si fastboot, si dupa zice doar sa dau start.bat in timpul asta trebuie sa am telefonul conectat cu debugging usb nu?@amkulcsar GIYF:https://mega.co.nz/#!fp5h1KJA!Te5A1eSG6A1pmR4Psh42kLALjp_p3_XXYXWiluBoOBw[Tutorial] Flashing KDZ on LG L5 II (E455/E4… | LG Optimus L3 II, L5 II, L7 II, L9 II | XDA Forumsam mai incercat odata dar imi dadea eroare la un moment dat asa ca ma oprisem o sa incerc iar,dar mai intai incerc lg l manager Edited March 18, 2015 by amkulcsar Quote
vabogsm Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Nu mai incerca !Modalitatea de a il debloca este sa iei un cod pe baza de imei in jur de 30-35 lei sau dupa cum spune @wHoIS 30 de lei in service Dar mai exista o modalitate cu o sansa de reusita mica...sa il flashuiesti cu un soft unbranded unu oficial nu de la alti operatori! BAFTA Quote
amkulcsar Posted March 19, 2015 Author Report Posted March 19, 2015 Nu mai incerca !Modalitatea de a il debloca este sa iei un cod pe baza de imei in jur de 30-35 lei sau dupa cum spune @wHoIS 30 de lei in service Dar mai exista o modalitate cu o sansa de reusita mica...sa il flashuiesti cu un soft unbranded unu oficial nu de la alti operatori! BAFTAPoti sa.mi dai te rog un soft unbranded oficial? Pentru ca ,chiar nu gasesc tot ii bine si frumos cand incerc sa bootez unde primesc o eroare enervanta Quote
vabogsm Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 ce eroare? o sa iti dau linkul diseara ca acum sunt la munca! Quote