marcobama Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Am nevoie de un numar gratis romanesc , astfel cand sunt sunat pe numarul ala apelurile sa fie redirectionate pe alt numar indiferent de tara sau regiune . Am cautat pe google dar nu am gasit nimic free, poate ma puteti ajuta voi mersi . Quote
the.fish3r Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dar dc nu cumperi o cartela de RO o bagi intr-un jaf de telefon faci redirectionare la apeluri pe numarul dorit si aia e. Quote
ZeroDoi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 mai cauta .... si daca gasesti sa ne zici si 9 Quote
marcobama Posted March 31, 2015 Author Report Posted March 31, 2015 Dar dc nu cumperi o cartela de RO o bagi intr-un jaf de telefon faci redirectionare la apeluri pe numarul dorit si aia e.Nu sunt din Ro de aia .. Quote
ZeroDoi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dar dc nu cumperi o cartela de RO o bagi intr-un jaf de telefon faci redirectionare la apeluri pe numarul dorit si aia e.Ca sa faci lucrul asta, trebuie sa ai credit si pe cartela aia ! Am incercat eu sa fac asa fara credit si nu merge, ( credit sau minute)Bafta la cautari Quote
hoffen Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 cauta sip(voip) gen callromania,alonia,telefonip....iti redirectionezi apelurile catre sip si vorbesti fara a plati roamingulsmecheria e ca iti tre net.Daca nu ai net,aplicatia iti trimite un mail cu numarul si ora la care ai fost apelatanul trecut iti trimitea mail cu numarul chiar daca te suna fara numaranul asta....tot tre sa iti bagi bani cand iti faci cont(ai test gratis vreo saptamana) dar creditul din cont la unele firme nu expirabafta Quote
ZeroDoi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 cauta sip(voip) gen callromania,alonia,telefonip....iti redirectionezi apelurile catre sip si vorbesti fara a plati roamingulsmecheria e ca iti tre net.Daca nu ai net,aplicatia iti trimite un mail cu numarul si ora la care ai fost apelatanul trecut iti trimitea mail cu numarul chiar daca te suna fara numaranul asta....tot tre sa iti bagi bani cand iti faci cont(ai test gratis vreo saptamana) dar creditul din cont la unele firme nu expirabaftaPrietene, el vrea ceva free ca din astea platite sunt o gramada !!! si pe mine ma tot fute unu in fiecare seara de vro saptamana pe numarul de munca cu numar ascuns cred ca o sa ma apuc sa caut si eu un cont din ala Quote
hoffen Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 si pe mine ma tot fute unu in fiecare seara de vro saptamana pe numarul de munca cu numar ascuns cred ca o sa ma apuc sa caut si eu un cont din ala nu mai merge de anul trecut din primavara Quote
ZeroDoi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ms, stiu aplicatia , dar nu am unde sa o instalez )))) am un nokia vechi ( tine bateria mult ) Quote
marcobama Posted April 3, 2015 Author Report Posted April 3, 2015 Cineva a zis cand gasesc sa va dau si voua aveti 5 $ trial 7 zile incercatihttps://tollfreeforwarding.com Quote