___X___ Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Super forum, ma bucur ca existati si ca v-am gasit.Primul forum romanesc la care devin membru. Quote
Screech Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Bine ai venit! dar e ceva ce nu-mi place la tine, ai 7 mesaje si acelea doar cu "Multumesc" Quote
!_30 Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 welcome , dar insemna ca esti destul de mic nu Quote
___X___ Posted July 13, 2006 Author Report Posted July 13, 2006 @XavierSunt cam depasit de multe informatii din acest forum. Domeniul in care ma pricep binisor e bruteforcing, care este mai putin reprezentat. (sentry, c-force, on cracking rampage sau cyberwaper). Ma descurc bine si cu jtr, dupa o munca de chinez pentru a-mi face o lista de cuvinte "ok".Stiu putine lucruri despre exploituri. Stiu sa folosesc un shell php, dar nu stiu sa gasesc o vulnerabilitate si sa o si folosesc.Deocamdata ma fac mic si incerc sa citesc niste tutoriale si sper sa mai luminez. Daca se poate, putina rabdare si un pic de ajutor. Quote
Sad_Dreamer Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 xavier e normal sa aibe putine posturi man...uite-te cand sa inscris...tre' sa si citeasca cate ceva...whatever...bine ai venit ___X___ Quote
imported_ZbeNg Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 bine ai venit in aceasta mare comunitate :@ Quote