SpawNyK Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Salut, acesta este primul meu post pe forum, si imi pare rau k tre sa fie cu o problema de a mea, dar nu-i dau de cap.Ce vreau eu sa fac banuiesc ca este simplu, sa schimb icon-ul de la un .exe compliat, sunt eu un noob in astea dar nu sunt prost, inainte sa postez, am cautat pe forum si cu search si manual, m-am uitat in FAQ de pe site, am incercat cu Reshack, merge dar cand vreau sa accesez acel .exe imi da eroare :/, am incercat cu nBinder nu merge :/, am incercat cu inca vreo 2 - 3 bindere luate de pe forum, n-am reusit.Asa ca va rog frumos daca se poate sa-mi datzi si mie o solutie la problema mea.Multumesc anticipat, bafta !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Numai postati ma aici ci la AJUTOR.Cat despre problema ta:Selectezi executabilul ->click dreapta -> Properties ->Shortcut ->Change Icon ->Alegi ce si cum ->Apply ->OKPS: Asta merge doar daca este shortcut pt. un simplu executabil nu am gasit metoda...o sa mai caut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 poti sa pui executabilul pe aici sa incerc si eu ?ca nu am mai vazut niciodata sa dea eroare dupa ce schimbi ico-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...