HiDinjection Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Salut,Ma poate ajuta si pe mine cu aceasta problema facuta in C++? Problema Turnurilor din Hanoi este cunoscuta de toata lumea nu cred ca are sens sa o explic. Trebuie sa realizez algoritmul pentru un numar "n" de disk'uri citit de la tastatura. Iar dupa fiecare etapa sa apara pe ecran stagiul in care se afla. Gen o simulare. Sa arate dupa fiecare etapa ceva in genul:45 16 2 3 Quote
seboo00111 Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 (edited) google.Incearca pe info.mcip.ro ( nu cred ca are search site-ul , incearca toate categoriile, probabil gasesti la clasa a 11-a.)Scuze daca nu e ceva concret, asta e tot ce mi-a venit in cateva secunde dupa ce ti-am citit titlu.Am gasit-o, tot pe google Imgur Edited April 2, 2015 by seboo00111 meh Quote
Whai_Nooa Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Uite si in C++#include<iostream>using namespace std;char a,b,c;int n;void Hanoi(int n,char a,char b, char c){ if(n==1) cout<<a<<"->"<<b<<endl; else { Hanoi(n-1,a,c,; cout<<a<<"->"<<b<<endl; Hanoi(n-1,c,b,a); }}int main(){ cout<<"n=";cin>>n; Hanoi(n,'A','B','C'); return 1;} Quote