laurwtf Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ii dam la cioc domnului hacker LaurWTF? - MevidDoar postul il mai am, am trecut prin multe schimbari de windows-uri sa mai tin poze, samd.
SilenTx0 Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Ce e cu mizeria asta aici? S? mute un moderator topicul la gunoi.
laurwtf Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 @SilenTx0 , esti vre-un pupincurist de-al lui ilusion?ON: Dump cat nu-l sterge jegu: 403 Forbidden
DarkAlexutzu Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 (edited) WTF,bro?Ce-i cu c?catu ?sta?Mai mult le-ai f?cut reclam? la mevid.S? se fac? lumin? ?i cu DUMNEZEU înainte la dreapta.S? se faca dreptate ?i invoc puterile str?bunilor s?-?i bage pula în aceast? postare,amin.404 EROARE in pizda,deci nu ne dovedesti cu nimic.https://www.youtube.com/watch?v=XzcVp3VAeIY Edited April 6, 2015 by DarkAlexutzu
laurwtf Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 Ce reclama am facut eu la mevid, esti aici cand vorbesti?Am de mult conflicte cu spartul de ilusion. Le-am lasat dump-ul pe host, cine l-a apucat bine, cine nu, salut.