play fun Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Tot m'am gandit si vreau sa stiu si eu, de ce cumpara lumea conturi youtube verificate in cantitati mari ? Pentru ce le folosesc ? Adsense sau alternative ? alte metode de a face bani ? Quote
hades Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Le colectioneaza si le vand pe craiglist. Quote
play fun Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 Sa inteleg ca tu alecs faci parte din categoria smenarilor ? Eu am intrebat decent, doar din ce, nu cer metoda cap coada, doar o idee, ca dupa fac/face fiecare cate ceva din metoda aia ceva bun. Quote
carter2408 Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Spameaza pe youtube cu videoclipuri fake si adauga in descriere un link de download catre un program fake s-au virusat . Daca tu descarci acest programu persoana care a postat videoclipul primeste bani ! Deci ei folosesc conturile pentru a promova linkurile din PDD. PPI....... Quote
play fun Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 Iti multumesc Carter, alte modalitati ? Quote