Jokerxx Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Caut pe cienva priceput in script... Vreu sa imi editeze ceva !Daca e cineva care este priceput PM pe ICQ : 686301912Platesc ! Nimic nu e gratis !
soimuletzu1 Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Zi despre ce ii vorba si daca stiu te ajut.
S.L.C Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 De ce nu te duci pe chat? Din moment ce nu mentionezi ce doresti sa obtii
Jokerxx Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 (edited) Deci acum incepeti cu injuraturi E vorba despre o interfata eBay cu API ! Este super tare facuta ... A facuto un RUS ! Interfata defapt ce face , Iti ia logarile si mai ia inca ceva ..! Vreu sa mai sterg din pagini !Este cumva conectat la ebay nu stiu cum dar dupa ce se logeaza dupa ea dupa interfata il arunca direct in cont lui !Il logeaza automat , nu stiu cum dar face asta ... II gaseste toate datele contului ,... etc ...Daca user si pass nu sunt bune , adica existente , nu il trece mai departe .. cum spuneam intrun mod este conectata la ebay direct !Vreu sa mai tai din ea ... Si sa ia doar logarea ! @S.L.C Edited April 18, 2015 by Jokerxx
S.L.C Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Deci acum incepeti cu injuraturi Eu nu vad nici o injuratura
Jokerxx Posted April 18, 2015 Author Report Posted April 18, 2015 (edited) Eu nu vad nici o injuratura Deobicei sunt pe aici pe RST care incept cu vrajeli ... Cand aud de asemenea lucruri !Nu mam referit in mod special la cienva ! Edited April 18, 2015 by Jokerxx
Guest Kronzy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Deci acum incepeti cu injuraturi E vorba despre o interfata eBay cu API ! Este super tare facuta ... A facuto un RUS ! Interfata defapt ce face , Iti ia logarile si mai ia inca ceva ..! Vreu sa mai sterg din pagini !Este cumva conectat la ebay nu stiu cum dar dupa ce se logeaza dupa ea dupa interfata il arunca direct in cont lui !Il logeaza automat , nu stiu cum dar face asta ... II gaseste toate datele contului ,... etc ...Daca user si pass nu sunt bune , adica existente , nu il trece mai departe .. cum spuneam intrun mod este conectata la ebay direct !Vreu sa mai tai din ea ... Si sa ia doar logarea !Asta nu e scam page?
malsploit Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Deci acum incepeti cu injuraturi E vorba despre o interfata eBay cu API ! Este super tare facuta ... A facuto un RUS ! Interfata defapt ce face , Iti ia logarile si mai ia inca ceva ..! Vreu sa mai sterg din pagini !Este cumva conectat la ebay nu stiu cum dar dupa ce se logeaza dupa ea dupa interfata il arunca direct in cont lui !Il logeaza automat , nu stiu cum dar face asta ... II gaseste toate datele contului ,... etc ...Daca user si pass nu sunt bune , adica existente , nu il trece mai departe .. cum spuneam intrun mod este conectata la ebay direct !Vreu sa mai tai din ea ... Si sa ia doar logarea ! @soimuletzu1 @S.L.CCel mai tare ma enerveaza tipii ca tine habar nu aveti ce inseamna un api, nu stiti php, html, css si va apucati de scam-uri. Ban permanent