quadxenon Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) Citisem undeva ca tipul ala face aprox 4 milioane pe an din reclame.Vad si eu ca face cam 3 milioane - 10 milioane vizualizari pe zi la un video nou.Dar tema filmuletelor e patetica.Or fi alea vizite reale? Si la comentarii vad ca are 15-20 comentarii la 3 milioane vizite, cam suspect si acolo. Edited April 21, 2015 by quadxenon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.L.C Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) Tipul are 36,144,127 abonati si tu te intrebi daca 2-3 milioane de vizualizari sunt reale? C'mon man EDIT:Cat despre comenturi:Mai jos pe pagina:EDIT2:Poate este patetic pentru tine. Dar multi oameni prefera sa urmareasca alte persoane cum se prostesc in fata unui calculator.Daca ti se pare ciudat ca unele persoane prefera sa se uite la cineva cum se prosteste intr-un joc. Atunci cred ca nu ai auzit de . Ceva recent introdus de adorabili nostri asiatici si fetisurile lor ciudate Edited April 21, 2015 by S.L.C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfUniqe Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 pewdie e urmarit in 90% de copii eu il stiu de cand a inceput prin 2011 si a ajuns destul de departe dar sa prostit prin 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 Pt ala de mai sus : "Ai sa-mi bag pula ca mai erau mesaje mai jos" .Eu am zis in momentul cand ma uitam eu.Avea vreo 3 milioane accesari si 15 mesaje.De aia am si facut threadul asta. 30 milioane de subscriberi scria si unde am citit eu de el inainte sa scriu,stai lin ca stiu ce inseamna. Lumea e pe duca,dar atatea milioane sa se uite la ce ? Prefer sa cred,si cred ca e teapa.Ala e suedez,nordic,russia,etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.L.C Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 (edited) Pai si eu de unde sa stiu ca in momentul in care ai vizualizat tu videocliplul nu erau decat 15-20 de comentarii. Nu ai specificat nicaieri. Eu ti-am aratat ce vad eu Sincer, chair nu vad ce ti se pare asa suspect. Am patit de cateva ori ca YT sa nu incarce toate comentariile sau doar partial. Poate asta sa intamplat si la tine. Edited April 22, 2015 by S.L.C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 Pai si eu de unde sa stiu ca in momentul in care ai vizualizat tu videocliplul nu erau decat 15-20 de comentarii. Nu ai specificat nicaieri. Eu ti-am aratat ce vad eu Sincer, chair nu vad ce ti se pare asa suspect. Am patit de cateva ori ca YT sa nu incarce toate comentariile sau doar partial. Poate asta sa intamplat si la tine.Intre noi e o diferenta.Eu sunt mai troll ca nu am timp si nu pierd timpul sa ajut lumea pe aici.Tu de cand ai venit ai ajutat.Dar hai sa iti spun si tie ceva: Cum adica nu am specificat nicaieri ca erau 15-20 comentarii , din moment ce tu singur spui ? La video de aia am si pus 3kk ca banuiesc ca la fel, nu trebuia sa specific ca erau vizitele "din momentul ala" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.L.C Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 @quadxenon Hai sa incheiem subiectul ca nu ajungem nicaieri. Poate ca eu nu am inteles ce ai vrut sa spui sau poate ca tu ai omis cateva detalii care sa-mi deschida ochii. Oricum, concluzia este ca si eu sunt uimit cum draq am ajuns in situatia in care toti retardatii castiga mai multi bani decat cel care intradevar munceste si contribuie cu ceva la aceasta societate. Credema ca sunt satul de cat kkt vad zilnic si cat de f*uta este lumea in care traim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted April 22, 2015 Author Report Share Posted April 22, 2015 Exemplu pentru tipul ce vrea sa faca 0,5$/minijob. Uite asa face asta 300k pe luna.Pe incont(dot)ro sau bsnsmagazin am vazut articolul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euintreb Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Pt ala de mai sus : "Ai sa-mi bag pula ca mai erau mesaje mai jos" .Eu am zis in momentul cand ma uitam eu.Avea vreo 3 milioane accesari si 15 mesaje.De aia am si facut threadul asta. 30 milioane de subscriberi scria si unde am citit eu de el inainte sa scriu,stai lin ca stiu ce inseamna. Lumea e pe duca,dar atatea milioane sa se uite la ce ? Prefer sa cred,si cred ca e teapa.Ala e suedez,nordic,russia,etc.Cat de retardat esti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...