JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Salutare,am o problema destul de grava,acuma cand am oprit pc-ul mi-a aparut un mesaj cum ca cineva incearca sa acceseze pc-ul si l-am oprit. Intrebarea mea este cum pot sa fac sa nu imi coruoa ce am in pc sa puna un keylogger sau altceva si daca se poate cum pot sa imi dau seama cine e respectivul.Astept raspunsuri cat mai repede.Multumesc! Quote
Aerosol Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 Cel mai posibil e un adware ( P.U.P ), descarca malwarebyte, instaleaza si scaneaza cu el pc. ( de preferat in safe mode )apoi pentru a te asiura ca nu ai probleme cu programe de genul cauta: Zemana Anti-logger si instaleaza-l. Quote
JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 multumesc mult Aerosol si o sa ma ajute cum trebuir si ce poate sa faca cel mai rau daca il acceseaza. Quote
Aerosol Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 (edited) @JrNasti.PPOW depinde.- poate descarca alti virusi, reclame enervate, pop-up-uri de genul " pc tau e infectat " si alte rahaturi.in mare parte baga reclame la greu.app sa iti fie mai usor:- zemana anti-logger: Zemana AntiLogger - The #1 Privacy Protection Software- malwarebytes: Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software apropo la fel de bun ca malwarebytes ( poate si mai bun ) este si : Emsisoft Anti-Malware for best protection - Free removal of Viruses, Bots, Spyware, Keyloggers, Trojans and Rootkits Edited April 22, 2015 by Aerosol Quote
JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 Sau poate sa mai fie ca am activat contul de administrator si l-am dezactivat si nu am intra pe administrator,am intrat pe Andrei si probabil a crezut ca e alt utilizator. Quote
Aerosol Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 (edited) @JrNasti.PPOW imi dai in PM Edited April 22, 2015 by Aerosol Quote
JrNasti.PPOW Posted April 22, 2015 Author Report Posted April 22, 2015 Ok,acuma sunt pe telefon,o sa iti arat rezultatele de la scanari si dupa sa imi spui ce pot sa fac. Quote
jayluc Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 ce poti sa faci e sa downloadezi programele alea sa scanezi si sa dai remove la ce gaseste. e un fel de virus si nu prea... nu e o persoana (hacker) la tine in pc. Quote
JrNasti.PPOW Posted April 23, 2015 Author Report Posted April 23, 2015 Bine ca nu e o persoana,ca cea mai mare grija era ca pe pc am poze personale,documente si altele si nu vroiam da ajunga unde nu trebuie. Quote