Jump to content
k0k0

Site gen fiverr, ar avea succes? ce resurce materiale\financiare imi trebuiesc

Recommended Posts

Cu ceva reclama, cu cativa oameni pentru support, cu un designe atractiv si sa las oamenii sa puna ce preturi vor?

De ce resurse am nevoie? As avea succes? Da/nu De ce?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai resurse sa te ocupi, va merge. Iti trebuie un script custom cu features noi (exclude fiverrscript/pricerr si alte glume de scripturi facute de indieni), support politicos si care raspunde rapid si care ia in considerare feedbackul - cu asta am castigat clienti fideli si oameni dedicati, si reclama pe aceasta nisa - pentru a aduna oameni care posteaza servicii, dar decat sa recrutezi indieni analfabeti un tip din partea mea ar fi sa angajezi oameni care sa faca resell din fiverr, chiar daca la inceput iesi pe minus.

Eu am avut un site ~ similar si pot sa spun ca la inceput vei avea de munca si de investit dar vei incepe sa generezi un mic profit daca te tii de treaba.

Am inceput cu un script custom cu un design simplu, fara brizbrizuri, slidere si alte nebunii, pot sa spun chiar batranesc, potrivit pentru nisa mea(da, am ales o nisa anume). Ca si procesor de plata am ales Paypal, ai nevoie de un cont business. Include sandbox si sunt n tutoriale pentru integrarea platilor in CMS-uri custom, asa ca e usor de integrat si testat intr-un script custom. Partea cea mai grea este de a popula site-ul cu servicii si a-i construi o imagine credibila, dar daca ai o echipa in spate poti face resell din fiverr(nu te gandi ca vei face un business din asta, pur si simplu vei obtine un boost). Dupa ce vei popula site-ul cu ceva content vei avea nevoie sa recrutezi indienii care se ocupa cu asa ceva, se poate si sunt diverse metode - nu-ti recomand sa spamezi alte site-uri competitoare pentru ca ti-i vei urca in cap si iti vei strica imaginea. Pentru a tine indienii pe site le poti cumpara serviciile si se va duce vorba printre ei ca merge site-ul. Cea mai simpla metoda de a aduce clienti este Adwords.

In primele luni nu am generat profit dar dupa ce s-a dus vorba ca merge am adunat clienti cat si oameni care au oferit serviciile.

Mi-a fost prezentata o oferta si am vandut site-ul pe o suma destul de buna. Nu pot prezenta aici cifre, nise, sau despre ce site este vorba pentru ca am semnat un NDA cu clientul care a preluat siteul.

In concluzie, merita dar inainte sa te apuci de asa gandeste-te daca poti investi in crearea unui brand credibil, recrutarea de persoane care ofera servicii, in trafic - implicit clienti. Nu pot sa te ajut cu sfaturi pentru ca sunt aproape sigur ca nu poti duce la sfarsit acest proiect, preocuparile tale fiind filmele online si jocurile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer aceste postari nu sunt expres pentru mine, incerc sa le explic "prietenilor mei cu bani" ca daca iau un scrip frumos si un domeniu a doua zi vor iesi pe + la bani. Stiu ca am folosit persoana I gresit in post si imi pare rau. Eu stiu ca pentru a avea un site trebuie sa muncesti ca sa scoti profit din el, in "primele zile de viata" dupa ce ai un continut minim care sa capteze atentia cititorului poti incepe sa investesti in reclama pentru a aduna vizitatori. Nu e foarte usor sa investesti bani in ceva ce nu ai certitudinea ca ii va recupera sau eventual inmulti.

Multumes mult pentru feedback, astept si alte pareri la fel de convingatoare.

Edited by k0k0
ortografia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...