biblee Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Salut baieti! Am un prieten care a dat bacul anul trecut si a picat de doua ori la fizica. ( Proba de alegere).Stiti cumva daca merge sa schimbe pe biologie sau chimie? Unii au spus ca merge,altii ca trebuie sa dea din nou toate probele daca vrea sa schimbe.Stiti vreun caz?Multumesc! Quote
Active Members MrGrj Posted May 6, 2015 Active Members Report Posted May 6, 2015 In cazul in care conducerea liceului a trimis lista finala / oficiala cu materiile, nu mai are ce sa faca. Cam tarziu s-a trezit "prietenul tau". Estem in Mai. Quote
biblee Posted May 6, 2015 Author Report Posted May 6, 2015 Inscrierile se fac dupa 25 mai Naiba l-a pus sa dea la fizica. Quote
Active Members MrGrj Posted May 6, 2015 Active Members Report Posted May 6, 2015 (edited) Fizica e usoara. In afara de chimia anorganica, mi se pare cea mai usoara alegere. Nu-ti ia mai mult de doua luni sa inveti de-un 6-7 //EDIT: Citeste asta pentru detalii. Nu cred ca s-a schimbat din 2011 pana acum Edited May 6, 2015 by MrGrj Quote