Jump to content
ApologetX

ApologetX

Recommended Posts

Posted

Va salut pe toti!

Am inceput sa intru pe acest forum dupa ce unul din membrii de aici (nu am sa-i zic numele) mi-a spart doua adrese de mail (de gmail si yahoo) ,nu m-a durut prea tare ptr ca adresele care le bag in forumuri si alte site-uri sunt fictive (practic pentru asta sunt facute) ,cele reale is numai pt treburi importante... iar el le-a spart pe cele fictive in care aveam doar SPAM.

Dar m-a fascinat modul in care a facut-o si mi-a recomandat sa intru pe acest forum (daca ma pasioneaza) .. si bineinteles am ramas si amici de atunci.

Sunt in Spain la combinatii si sincer nu m-a pasionat niciodata sa hack-"uiesc" pe cineva dar am papagal destul ca sa storc banii de la prostii straini :) si aici am gasit lucruri interesante si oamenii care stiu.. sper sa invat multe lucruri de la ei!

ps: pt muriel: Is curios ce ai facut de ai primit 24 de luni in Spania? si cum te-au prins..? (daca vrei sa raspunzi)

Posted
Am eu impresia sau tu esti tot muriel ??

Daca nu bine ai venit..

Nu, nici nu-l stiu.., dar i-am citit subiectul si am vazut ca a luat 24 de luni in Spania si mai sus, in primul post (ultimul rand) l-am intrebat ceva.. dar nu stiu daca va raspunde..

Posted

da.. ,acum am vazut ca a luat BAN , nu am citit subiectul pana la ultimul post.. nu se lasa de prostii dupa cele 24 de luni luate in Spain. Chiar eram curios ce a facut si cum a fost prins..