sRvNNN Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Aj dori si eu un cod de steam original nedectabil..adika cand iti face poze sa se opreasca automat sau sa nu se obeserve in poze codul..ajtept pareri :roll: Quote
mazyman07 Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 hahahaha ce but esti:d cum sa ceri asa ceva pe un forum gen RST? Doamne ...,.. gandeste inaite sa postezi toate prostiile:| Quote
AhEaD Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Aj dori si eu un cod de steam original nedectabil..adika cand iti face poze sa se opreasca automat sau sa nu se obeserve in poze codul..ajtept pareri :roll:ITI DORESC SA MORI, nu am jignit pe nimeni pe forum pana acum, dar tie chiar iti doresc sa mori !!!!Copil ratat de 15 ani !EDIT: Hai sa iti zic si de ce, daca mori macar sa nu mori prost.Eu unu nu am timp liber cum au majoritatea de pe forum de aici, ma chinui sa invat cat mai multe in cat mai scurt timp, dar cand imi bubuie capul ( de obicei dimineata pe la 2 - 3 ) intru sa ma relaxez in Counter Stike ( singurul joc pe care il am ), si de fiecare data, in loc sa ma relaxez ajung injurandu-ma cu cate un ratat ca tine.BTW: nu ai postat unde trebuie! Quote
alcol Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Asta fac si yo.....citesc toate noile posturi de pe RST/hackpedia/m-t......si dupa intru la un mic counter pt. relaxare da`.....gasesti cate-un codat d-asta si faci crize :evil: :evil: cs e singurul joc din PC si cand vad codati ii injur de tot ce imi vine :evil: Quote