iPhoneCracker Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 (edited) prosti ce sunteti nu meritati nimic lasa ca sunteti frustratii romaniei adunati pe acest forum. Edited August 6, 2015 by iPhoneCracker prost e ala de a facut forumul Quote
iPhoneCracker Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 Mentionez ca vreau sa mai postez un tutorial, cu tema-''Ce faci cand pierzi un smartphone'' ,acesta v-a fi publicat doar daca acest '' Deblocare iPhone icloud'' v-a fi bine primit. Quote
Terra Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Un tutorial de cacat, cred ca si bunica mea de 95 ani explica mai bine frumos cu poze si toate cele.Praffffffffffffffffff Quote
numeroz Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Acesta este primul meu post. Si cand te uiti are deja peste 20 de posturi. Maxim! Quote
iPhoneCracker Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 Stiti , eu am incercat sa fac un tutorial, si dupa o tableta nu cred ca faci mare lucru.Am sa incerc sa mai schimb cate ceva .... Quote
iPhoneCracker Posted July 14, 2015 Author Report Posted July 14, 2015 E usor sa critici munca altuia. Quote
Terra Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Coaie s-a inventat butonul edit, foloseste-l! Quote
numeroz Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 (edited) @iPhoneCracker cand vrei sa ii inveti pe oameni ceva conteaza foarte mult exprimarea si expunerea. La tine ambele sunt de tot cacatul. Daca pe langa text puneai ceva imagini si clipuri intelegeau mai multi ce vrei sa spui. Asa, doar cu text, asteptam sa apara subtitrarea in romana.Nu e usor sa critici munca altuia, dar e usor sa critici un cordel care face tutoriale de cacat din munca altora. Ah da. Si sa ma pis pe aia care cumpara telefoane furate si apoi folosesc tot felul de metode ca sa scape de iCloud. Muriti ba! Edited July 14, 2015 by numeroz Quote
nein Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 ? serios asta inseamna la tine unlock icloud ?!?!luat de pe siteu care ai postat tu Quote
iPhoneCracker Posted July 15, 2015 Author Report Posted July 15, 2015 Un tutorial de cacat, cred ca si bunica mea de 95 ani explica mai bine frumos cu poze si toate cele.Praffffffffffffffffffe mai bine acum? Quote
Nemessis Posted July 15, 2015 Report Posted July 15, 2015 Nope. Atat partea video cat si pozele trebuie sa fie in romana si cu diacritice. Quote
iPhoneCracker Posted August 6, 2015 Author Report Posted August 6, 2015 handicapatlor ce sunteti nu stiti nimic despre ios sua iphone ipad oricum nu mia ajut pe forumul asta ma cac pe el .sainvatati de la hackpedia sau softpedia ca nu aveti nimic in comun cu securitatea @ZaTTaRa ce forum ai facut ?toti frustratii i-ai adunat? Quote
diesel. Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 handicapatlor ce sunteti nu stiti nimic despre ios sua iphone ipad oricum nu mia ajut pe forumul asta ma cac pe el .sainvatati de la hackpedia sau softpedia ca nu aveti nimic in comun cu securitatea @ZaTTaRa ce forum ai facut ?toti frustratii i-ai adunat?vorbesti de mama ta panaramo ! Quote