Jump to content
Tethys

Prezentare Tethys

Recommended Posts

Posted

Numele meu este: Tethys

Varsta: 28

Sper sa fiu de folos , si sa ne imprietenim

Cine necesita ajutor in urmatoarele limbaje de programare il voi ajuta cu mare placere: c++ , javascript , BACI , python, oracle...

Si asa cum se obisnuieste ... cadou de casa noua ... va ofer cateva lucruri gratuite in rubrica FREE STUFF

Posted

Amuzati-va putin cu zeul asta. Discutia este de pe seopedia unde spameaza la fel ca si aici ca sa atinga numarul necesar de posturi pentru market.

detin website-uri pe adult de 200k pe zi , detin unul dintre site-urile cele mai mari de download din ROMANIA , detin ceea mai mare comunitate si plaja de pagini de facebook din Romania, NU AM NEVOIE DE MARKET PENTRU 10 euro sau link-uri , ancore si ce naiba se mai vinde pe acolo , nu am dreptul sa postez la oferte gratuite ca va dadeam materiale de acum pentru 2 ani.

Nu ma intereseaza pe mine de reputatie , cand un om iti vine in casa ii pui ce ai mai bun pe masa , la voi il da-ti afara pentru ca sunteti voi mai ... jmek ... Dar uitati ca traiti din alocatie , paznic , sau cine stie ce altceva si vorba lui Tom ... uni dintre voi va credeti cei mai buni seo-ist de la scara, Nu am nimic de vanzare , asa ca incetati sa mai catalogati.

Guest gigiRoman
Posted

Tethis defapt era ma-sa lui ahile. Si nemesis tot de sex feminin era.

Deci nu e zeu.