D0ruXp Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) Vreau sa colaborez cu cineva pentru anumite proiecte. Persoana respectiva trebuie sa cunoasca php, cURL si e posibil si alte limbaje de programare.Totul contra cost bine inteles.ICQ : 666323881Y|M : purtatordecuvant@yahoo.comImi cer scuze daca nu am postat la sectiunea care trebuia.O zi buna ! Edited August 2, 2015 by D0ruXp
D0ruXp Posted August 2, 2015 Author Report Posted August 2, 2015 O persoana care m-a cautat azi de pe acest site, cu id-ul de yahoo : refreshinglabs este tepar.(10:01:02 PM) refreshinglabs: ideea e ca ti-am dat teapa. da ca sa stii de acuma ca nu se poate ce vrei tu. bafta in continuareAm platit 172$.In continuare caut pe cineva care se pricepe la asa ceva. NU MAI PLATESC INAINTE NIMIC. Daca e cineva interesat de conversatia pe care am avut-o cu respectivul fomist o pot oferi.Offtopic : Era un site inainte.. isi ziceau EDGE .. un grup de programatori etc. , care lucrau la comanda tot felul de proiecte, plus vindeau anumite proiecte gata facute. Mai stie cineva ceva de ei? S-au mutat pe alt site pe care nu il stiu eu?
malsploit Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Ban permanent. Tipul are nevoie de cineva ca sa-i faca un scampage.