D0ruXp Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 (edited) Vreau sa colaborez cu cineva pentru anumite proiecte. Persoana respectiva trebuie sa cunoasca php, cURL si e posibil si alte limbaje de programare.Totul contra cost bine inteles.ICQ : 666323881Y|M : purtatordecuvant@yahoo.comImi cer scuze daca nu am postat la sectiunea care trebuia.O zi buna ! Edited August 2, 2015 by D0ruXp
D0ruXp Posted August 2, 2015 Author Report Posted August 2, 2015 O persoana care m-a cautat azi de pe acest site, cu id-ul de yahoo : refreshinglabs este tepar.(10:01:02 PM) refreshinglabs: ideea e ca ti-am dat teapa. da ca sa stii de acuma ca nu se poate ce vrei tu. bafta in continuareAm platit 172$.In continuare caut pe cineva care se pricepe la asa ceva. NU MAI PLATESC INAINTE NIMIC. Daca e cineva interesat de conversatia pe care am avut-o cu respectivul fomist o pot oferi.Offtopic : Era un site inainte.. isi ziceau EDGE .. un grup de programatori etc. , care lucrau la comanda tot felul de proiecte, plus vindeau anumite proiecte gata facute. Mai stie cineva ceva de ei? S-au mutat pe alt site pe care nu il stiu eu?
Active Members malsploit Posted August 2, 2015 Active Members Report Posted August 2, 2015 Ban permanent. Tipul are nevoie de cineva ca sa-i faca un scampage.