mihai.vest Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 mi-am instalat pe telefon un player gen winamp si in momentul cand o deschid imi da o eroare[null pointer/java/lang/nullpointer exception]si la o aplicatie de genul file explorer imi da o eroare de genul:[accesul la aplicatie setat pe nepermis][acces denied/java.lang.security exception:acces denied}imi poate spune cineva ce anume trebuie sa fac ? Quote
RealitySucks Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 am o chestie cu nokia... majoritatea programelor sunt facute cu picioarele... developerii nu prea isi dau interesul. posteaza numele programului aici sa il descarc d p google sa vad daca pot sa ii fac ceva. intre timp, cauta playere alternative. succes Quote
Vhaerun Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 NullPointerException apare cand se incearca folosirea unui obiect ce nu a fost instantiat inca . Quote
mihai.vest Posted April 7, 2008 Author Report Posted April 7, 2008 http://rapidshare.com/files/105541075/winampmobile.rar.htmlaici este fisierulnumele este:winamp mobile Quote
RealitySucks Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 daca ma uitam mai atent... iti ziceam acelasi lucru k vhaerun... nu e incarcata aplicatia... de fapt tu ai incarcat-o probabil, dar nu iti vede telefonul... nu am gasit nicaieri ca ar fi compatibila cu vreun 6151... ori cauta un alt player, ori un compatibility pack sau ceva... succes Quote