S1nt3t1c Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 (edited) In primul rand va salut pe toti, sunt io.kentMa adresez staffu-lui ca am luat ban pe nedrept, mi sa zis ca se analizeaza, am fost deacord, am zis ca am vandut cateva mii de conturi de paypal in trecut, nu este nici nu exista nici dovada conform sunt ( carder ) Nu vreau ( un-ban ) dar am realizat si am mai invatat ca ce fel de cunostinte ( prieteni ) am avut si aici!Am reintrat cu acest thread sa zic la ( ce-l care ma banat, inainte sa vorbeasca de mine sa se uite la el, si asta da multi din staff nu-si merita locul, Gecko, thetime, si mai sunt cativa papagali care stau si articuleaza fara cunostinte de cauza, adevarat ( Muie lor ) Wild, isi merita pe din plin, gradul, nytro la fel, ajutati baieti noi care intra pe forum care vor sa invete nu fiti posedati de prostie..Ar mai fi cate ceva de zis, dar prefer sa inchid aici subiectul ca e prea penibil conform spuselor!Va urez tot respectul voua si muie lor!Acum chiar vreau ban pentru injuraturi! Bafta all Edited September 3, 2015 by S1nt3t1c
hades Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Iti urez mult noroc in viata.Fiecare pasare pe limba ei piere. Toate cele bune.
hades Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 @muricanjew are ban de la mine. permanent pentru ca se baga in seama si nu stie despre ce e vorba.