gorilosu Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Au inceput cu stangul de la plata ( mi-au luat banii dublu ) pana la instalator automat nectivat in cpanel si dns-urile doar via telefon . Macar la telefon te ajuta si sunt promti . Voi ce experiente ati avut cu ei ? Quote
Guest Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Va rog sa ma scuzati, stimateCa m-am bagat in seamaDar postul asta ma cam bateIn spatele la geanaSa inteleg ca esti clientLa minunata firmaSuportu' e incompetent Si plata tot sa vina ?Nu-mi place, sincer si iti spunDe-as fi in locul tauMi-as cauta altu' mai bunCe nu-i la RDSeu.% Abuse contact for '81.196.106.128 - 81.196.106.159' is 'abuse@rcs-rds.ro' Quote
kNigHt Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Va rog sa ma scuzati, stimateCa m-am bagat in seamaDar postul asta ma cam bateIn spatele la geanaSa inteleg ca esti clientLa minunata firmaSuportu' e incompetent Si plata tot sa vina ?Nu-mi place, sincer si iti spunDe-as fi in locul tauMi-as cauta altu' mai bunCe nu-i la RDSeu.% Abuse contact for '81.196.106.128 - 81.196.106.159' is 'abuse@rcs-rds.ro'Vad ca stii si meserie,Vad ca stii si poezie,Apreciez ca te descurci,Si cu pixul pe hartie. Quote
Guest Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Vad ca stii si meserie,Vad ca stii si poezie,Apreciez ca te descurci,Si cu pixul pe hartie.Ce sa-i faci, asta e viataTe distrezi, glumesti si raziDar, ca sa scrii poeziaIti trebuie hartii ... lungi ! Quote
sudo Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Nu ma bag asa in vorbaintre oamenii stiutidaca nu iese de ciorbaiti iei siteul si te muti Quote
Desmont Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Nu stiu ce sa zic voinice,Cred ca te-ai grabit putin,Inainte sa-l muti iara, incearca la Catalin! Quote
novice13 Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Gazduirea-i cu dureriDe te baga-n balamucE fix ca la muieriIti iau banii si se duc Quote
willboy Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Eu am un site la ei de aprox. un an iar singura problema a fost la inceput cand aveam nevoie de cerinte speciale pentru site dar s-a rezolvat. Ns-urile si celelalte informatii le-am primit pe mail la 2 min dupa ce am platit (cu card). Sigur nu ai apasat refresh ca nu vad cum sa iti ia banii de doua ori pentru ca nu ei fac tranzactiile ci cei de la mobilpay? Intradevar instalare automata nu era activata. In rest nimic special pana acum, am backup automat, si fara probleme pana acum. La suport sunt in regula pentru ca raspund atat la probleme tehnice cat si la cele ce tin de site. Quote