demon_zone Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Aici kid...sper sa nu ma lingusesc si eu ca alti>...sper ca voi d mine...care nu stiu nik despre hacking:)...don't radea:| :arrow: Quote
RealitySucks Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Aici kid...sper sa nu ma lingusesc si eu ca alti>...sper ca voi d mine...care nu stiu nik despre hacking:)...don't radea:| :arrow:salutare si bine ai venit! (asta ptr ca nu te-a intampinat nimeni inca)daca fac cumva vreun anevrism din cauza ca imi sta pe creier ca nu inteleg ce ai vrut sa zici... cum adica "sper ca nu o sa ma lingusesc ca altii... sper ca voi de mine" ?in orice caz, bine ai venit Quote
demon_zone Posted May 6, 2008 Author Report Posted May 6, 2008 mdah...nici eu nu stiu...sunt oleaca mai aiurit m8...sry pentru asta...crek vroiam sa zic ca nu vreau sa credeti ca sunt un lingusitor sau aja ceva:)...dont like it...be your self... Quote
alcol Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 Bun venit poate iei ban din prima pt. limbaj...voia sa zica ca sa nu ne linguseasca el ci noi pe el ceva gen "ce faci dragule da-mi si mie aia..." intelegi tu... Quote