keuken Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 de 3 zile incoace mi sa stricat un buton de pe tastatura... si pot sa apas cat vreau io de tare.. ca nu mai functioneaza.. si daca il las asa.. nul ating.. dupa un timp.. singur se activeaza butonu ca si cand ar fi accesat.. sa fie o problema din soft? sau.. ceva tehnic.. merita sa incerc sa formatez..softu.. ? Quote
Ndrey Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 de 3 zile incoace mi sa stricat un buton de pe tastatura... si pot sa apas cat vreau io de tare.. ca nu mai functioneaza.. si daca il las asa.. nul ating.. dupa un timp.. singur se activeaza butonu ca si cand ar fi accesat.. sa fie o problema din soft? sau.. ceva tehnic.. merita sa incerc sa formatez..softu.. ?am mai vazut la unu cu un k300i i se apasau singure butoanele si cand vroia sa apese el nu mergea. in cazu lu ala era din tastatura ... nu cred sa fie din soft. incearca sa desfaci telefonu sa scoti tastatura sa o scuturi de praf si sa o pui la loc cu grija. Quote
keuken Posted April 13, 2008 Author Report Posted April 13, 2008 am incercat sal desfac.. si ii prinsa carcasa in niste shurubele cu capu in forma hexagonala.. si nam asa shurubelnitza Quote
RealitySucks Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 din cate vad eu, ai mai multe optiuni:1-iti cumperi surubelnite si desfaci telefonul, e posibil sa-l faci varza, dar macar ai incercat, daca nu merge, poti sa il si resoftezi si iar e posibil sa il faci varza.[desi nu cred ca e din soft, SE au in general belea mare cu conectorii de carbon din spatele tastelor]2-mergi la un service si ii dai aluia 20 ron si te rezolva rapid Quote
aLeXuTzZ* Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 sper sa nu mi se intample si mie k si eu am tot tel din asta :PP :PP Quote