wirtz Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Baclinks pe nationalisti.ro AdverturiLogouri 300x200Likeuri facebook reale din ro.Va rog sa ma contactati pe webmaster@nationalisti.ro si sa-mi comunicati userul de pe acest forum.Plata prin PP sau Banca.Verificati alexa si t5.ro la siteul meu. O seara buna. Quote
Nemessis Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 @wirtz dupa atatia ani de "munca" tot din aceleasi rahaturi vrei sa faci bani? Click jacking pentru like-uri? Articole cu titluri bombastice? Fiinte extraterestre gasite pe Venus? Ce dracu, ai 15 ani?Daca tot faci o magarie de dragul banilor, macar fa-o cum trebuie si pastreaza iluzia ca esti dedicat anumitor principii. In loc sa tragi tare pentru a deveni formator de opinie pentru cei care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, tu vinzi like-uri "furate", sau spatiu pentru bannere puse pe un site plin de spam traffic si hate speech cu care nimeni nu vrea sa isi asocieze imaginea. Te credeam mai istet de atat, chiar daca stiu ca iti lipsesc cateva rotite la bibilica. Quote