stcalin Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Salutare tuturor!Va prezint site-ul meu, defapt promovare afacerii mele. Societatea se ocupa de montaj, service si mentenanta pentru camere frigorifice si instalatii frigorifice.Astept pareri din partea voastra, chiar daca sunt de rau! Doresc promovarea site-ului si ajungerea pe prima pagina in Google!Va multumesc anticipat!
Nemessis Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Ce cauta poza aia cu Andreea Balan cu fundite roz pe prima pagina? Vinzi instalatii frigorifice sau pe Andreea Balan?
stcalin Posted October 21, 2015 Author Report Posted October 21, 2015 Nu inteleg, daca te referi la pinguin, e o chestie funny, eu cel putin asa cred!
stcalin Posted October 21, 2015 Author Report Posted October 21, 2015 Va multumesc ca m-ati aruncat la "cosul de gunoi". Sunteti de milioane!!!
malsploit Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Va multumesc ca m-ati aruncat la "cosul de gunoi". Sunteti de milioane!!!Pai e spam nesimtit. Ai si ban acum!