Nicolas1923 Posted October 24, 2015 Report Posted October 24, 2015 (edited) Salut,nu am nici 50 de posturi si am ales sa vand contul in sectiunea asta , vreau sa vand un cont steam cu trade ban . Un baiat mi-a dat un gift gratis eu l-am activat si dupa el l-a retras de-asta am luat ban trade din nefericire.Contul are : 150 keysDragon Lore Field-Testedgut blue steelst cyrex mwkarambit doppler factory newst karambit damascus steel mwak fire serpetent field testedglock fade factory newst usp orion factory newVreau 50-60 de euro pe el negociabil poate mai las . Nu dau primul , puteti trimite bani Paypal si daca in 5 minute nu ati primit contul ii retrageti e foarte simplu si efecient,corect ?Steam Community :: .newkennyS - Cont ( pot sa intru oricand pe el sa va dau mesaj sau ce doriti dvs )Steam Community :: g3n1uS - Contact aici stau mai mult online ca ma joc pe el des.Multumesc anticipat !Ofer daca va ajuta cu ceva facebook personal / numar de telefon . Edited October 24, 2015 by Nicolas1923 Quote
Nicolas1923 Posted October 24, 2015 Author Report Posted October 24, 2015 new price 30 euro am nevoie urgent de bani Quote