microbu Posted November 23, 2015 Report Posted November 23, 2015 (edited) Lucrez la un site acum care imi da batai de cap si am niste intrebari generale legate de wrap-urile care contin float-uri.Inainte de acest site am folosit overflow pe wrap-urile care contineau box-urile de acest gen si le aliniam cu last-child sau first-child.. si erau OK.Acum, am folosit height:auto pe wrap si pt box-uri mi-a zis cineva sa folosesc si clearfix-ul acesta:.group:before,.group:after { content: ""; display: table;} .group:after { clear: both;}si arata cam asa:http://designmaniac.ro/test/produse.htmlnu stiu unde gresesc sau ce am omis..De asemenea, la clearfix-ul de mai sus, trebuie sa folosesc si last, first-child sau merge si fara?Vreau sa stiu pentru astfel de wrap-uri cum trebuie sa fie inaltimea? height:auto sau merge si cu overflow? si daca merge cu amandoua.. ce trebuie sa iau in considerare atunci cand folosesc height: auto si ce trebuie cand am overflow? (asta in cazul in care exista vreo diferenta)Ar trebui sa arate cam asa: View image: printAstept raspunsurile voastre si sper ca nu am lasat nici un link/ banner care se poate considera reclama.Ms Edited November 24, 2015 by microbu Quote