IruleISuck Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 --poze vechi de cand pamantul--Userul x.o inca exista pe forum dar nu mai are acces la vip . Ma rog , nu s-a mai ostenit sploit ( splloken)
IruleISuck Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 smechere1337 h4x0r comment :PP@ Kenpachi : Frate nu imi mai da ban , poate iti spun si eu o rugaciune de aia @ kw3rln : Te rog frumos raspunde la intrebarea asta si nu va mai stresez 300 ani de acum inainte De ce te legi mereu de cei mai slabi ca tine ?
moubik Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 smechere1337 h4x0r comment :PP@ Kenpachi : Frate nu imi mai da ban , poate iti spun si eu o rugaciune de aia @ kw3rln : Te rog frumos raspunde la intrebarea asta si nu va mai stresez 300 ani de acum inainte De ce te legi mereu de cei mai slabi ca tine ?bah leet haxor..pozele alea sunt f vechi. ai inteles ?sa te aud cu rugaciunea, spune si imnul romaniei de 3 ori pe urma.in legatura cu kw3rln. de ce se ia de cei mai slabi decat el ?pai vezi tu. pentru ca merita. de ce sa se reproduca cei mai slabi ? trebuie sa evoluam. trebuie sa fim din ce in ce mai buni. daca nu intelegi asta inseamna ca te aflii in categoria slaba care incearca sa supravietuiasca.
IruleISuck Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 in legatura cu kw3rln. de ce se ia de cei mai slabi decat el ? pai vezi tu. pentru ca merita. de ce sa se reproduca cei mai slabi ? trebuie sa evoluam. trebuie sa fim din ce in ce mai buni. daca nu intelegi asta inseamna ca te aflii in categoria slaba care incearca sa supravietuiasca.Traim intr-o societate moderna in care se aplica inca legea junglei.