Jump to content

lalasong

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About lalasong

  • Birthday 03/03/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lalasong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. merci, ma gandeam ca stiti vreo tema cu care ati lucrat sa mi o recomandati. Sau ceva cat de cat profi, fata de cea ce am acum...
  2. Va salut, Am nevoie de o tema de opencart pentru un magazin online, vanzari scule electrice, etc. Siteul e asta: timoshop.ro, vreau ceva mai profi, cu optiunea de import/export din baza de date. Suma: maxim 150 euro Multumesc
  3. Am siteul: timoshop.ro L am urcat pe prima pagina pozitia 4 in google dupa cuvantul cheie: scule electrice Totusi, vanzarile si traficul nu ma multumesc. Ce alte cuvinte cheie pt seo imi recomandati pentru a creste cele 2 de mai sus?
  4. Dalmatianul urmeaza sa fie schimbat. S a discutat si cu un designer pentru un logo
  5. Este dofollow, autoritatea este mare, 49/100. Care sa fie cauza?
  6. Un prieten m-a ajutat cu un backlink la el pe blog. Daniel Rus este blogul, backlinkul fiind: scule electrice. Vreau sa va intreb de ce nu este indexat de google, el l-a pus acum 3 saptamani. E ceva gresala in codul lui?
  7. El e tot timpul diferit sau contra.
  8. Si atunci solutia ar fi atunci cand se doreste obtinerea unui backlink verificarea atuoritatii siteului respectiv si nu page rankul? Alte criterii care ar favoriza pozitia in google care ar mai fi?
  9. Te referi la bani pt investin in servere si in programe gen xrumer? Ca am citit mai de mult ca inchiriezi astfel de servere cu programe cu licenta instalate... O intrebare: De ce unele siteuri cu pagerank 2 sau chiar page rank 1 sunt peste altele cu page rank 3-4 in google? Contin backlinkuri de la siteuri cu autoritate mare? Conteaza mai mult autoritatea decat page rankul?
  10. Ok, dar pot citi parerile celor care au investit bani. Sau macar sfaturile lor. Tocmai deasta te am intrebat pe tine, cateva sfaturi daca esti bun sa mi oferi, ele provin din experienta ta.
  11. Benny da mi un reper de unde sa incep. http://static.googleusercontent.com/external_content/untrusted_dlcp/www.google.com/en/us/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf Altceva? Ma intereseaza mult bazele, accentul pe seo offpage si nu onpage!
  12. As avea nevoie de informatii despre cum se realizeaza analizarea, implementarea de strategii de keywords ?i campanii de link building, generarea rapoartelor seo, etc. Orice informatie care ma va ajuta sa am bazele solide pentru a invata seo in viitor. Ma gandeam ca asta ar fi inceputul. Multumesc
×
×
  • Create New...