Jump to content

scytalevsbijaz

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About scytalevsbijaz

  • Birthday 11/03/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

scytalevsbijaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. 1337day Inj3ct0r Exploit Database : vulnerability : 0day : shellcode by Inj3ct0r Team
  2. As putea sa pun avocatul da nu se pricepe la domeniul asta ... mai curand poate cineva sa fi auzit sau ceva asem?n?tor iar despre reziliat ce sa zic - exact contractul il contest ca de aia am angajat avocat, logic nu? - cat despre urat sau nu pana la urma ei fac ceva foarte gresit si asta e problema principala. Dobitocenia romanului are desigur un scop real - sa platesti pentru un serviciu competent si eficient. Cand astea nu exista si tu platesti in continuare poti fi mandru ca esti cu adevarat idiot. Probabil ca multi s-au obisnuit deja sa fie violati, virtual desigur si manipulati prin reclame si "oferte" pentru a contribui logistic si material la aceasta gasca de "recuperatori" corporatisti. Nu cumva era treaba lor sa cumpar un serviciu corect, sigur si performant cum este descris ? Desigur in contract nu scrie ca serviciul este "secure", infailibil sau cinstit scrie despre ce ii intereseaza pe ei nu pe mine. Nici nu exista asa descriere in contract e normal, ca doar nu sunt obligat sa cumpar de la ei. Dar politica lor exact urmareste - in a face un dumping pe piata tehnologica si de infrastructura in defavoarea securitatii si stabilitatii clientului. Ar mai fi multe de spus despre prostia si incompetenta lor dar probabil multi sunt implicati de aceea nu mai insist. Probabil ca multi profita deja de pe urma lor deci romanul "cel de pe urma" a castigat se pare. La furat caciula suntem primi
  3. Sunt la cutite cu Romtelecom din cauza unui abonament pe care nu-l folosesc dar il platesc ... am angajat un avocat sa se uite pe contract si spune ca am ceva sanse dar ar mai trebui niste info sa atarne mai greu ... asa ca m-am hotarat sa-i dau in judecata si pentru securitatea informatiei pe langa problemele lor specifice de taxare a abonamentului. Stie cineva daca s-a mai intamplat asa ceva adica daca s-a dat in judecata compania pentru modul dezastruos prin care inteleg ei securitatea personala incepand cu problemele specifice de securitate dintr-un modem ADSL (virusi prin client de e-mail, ddoes, info leak si SMB exploit prin firewallu lor hardware este perfect posibil ) mai sunt si problemele interne care ar trebui sa fie macar aduse la cunostinta utilizatorului cum ar fi parola admin/admin, wi-fi WEP din default si posibilitatea de a sparge la intamplare un router din plaja lor de ip-uri dinamica ... numai vorbesc de generatorul lor de parole WEP/WPA care a fost spart din 2010 - bagi mac-ul si gata parola de WPA ... deci situatia e mai mult decat praf e cumva comica daca stai sa te gandesti - oricine la orice ora te poate sparge chiar si vecinu de 12 ani numai zic de hackeri profesionisti. Daca cineva are un sfat sau o parere pertinenta referitoare la situatia mea, va rog sa va exprimati deschis. La o adica ar putea sa impart viitoarele drepturi banesti care ar rezulta dintr-o intelegere cu cel care imi va oferi un punct de sprijin pentru acest proces. Chiar si un raport tehnic de la cineva care are expertiza in domeniu si bineinteles este dispus sa mi-l ofere pentru a-l inainta avocatului pentru initierea procesului ... nu cred sa ajungem in instanta deoarece caut o intelegere cu ei pentru o suma care nu va fi deloc modica in ideea ca am pierdut deja o suma mare din cauza lor si vreau sa o recuperez in acest fel. Astept raspunsul vostru si multumesc anticipat pentru intelegere.
  4. mi-am trimis omu la cumparaturi si a venit cu raspunsul "ce cip era ca poate gasim ceva echivalent" ... se pare ca din pacate in singurul magazin online wifi-online.es unde am gasit-o nu are el acces sau ceva nu merge ... mai stie cineva un alt magazin in madrid de unde se poate cumpara??
  5. Da, am citit cartea pe la tinerete si am ramas socat de ce am citit ... mai tarziu am inteles ca scytale era folosit in decriptare iar bijaz era un pitic xenophob criptat care avea intentii criminale Pe urma m-am gandit ce e mai bine sa ai, cheia de decriptare sau un fuzzer valabil ... in carte se pare ca a castigat scytale desi a murit primu l-au clonat de mai multe ori de bun ce era iar saracu bijaz a ramas mort fara nici o posibilitate de a reveni Deci ce crezi ca e mai bine sa cauti cheia (gen brute force) sau exploit rapid prin fuzzere, maglere si alte dastea? Nici o solutie nu pare sa castige in nici o situatie desi o situatie poate parea mai aparenta decat alta da nu se stie niciodata cu ce ai de a face !
  6. Salutare, ma numesc Cezar si sunt pasionat de securitatea informatiei la fel de mult ca si voi probabil ... am deja peste 20 ani de experienta in computere, programare, webdesign si hacking ... primul computer lam spart la 14 ani, era un HC85 am dat cu el de pereti ca nu se incarca "A day in the life" .. hehehe Acum incerc sa fiu discret si sa nu calc in starchini cu un backtrack 5 personalizat (astept cu nerabdare kali), sparg cam orice prind de la servere de firma pe masini linux pana la Xp-uri care inca nu au service pack 3 - mai greu merge cu telefoanele astea noi, sunt complet depasit ... ma mai pricep sa scriu in Python, Perl sau Cortana dar in general sunt un script kid, ma folosesc de orice cod care imi pica pe mana si am mult timp liber pe care il folosesc pentru audit, testing, documentare si iar audit ... nu fac chestii illegale decat dupa ce setez un tor+proxychain pe netu vecinului de unde sta prietenul meu si nu sparg nimic fara sa fac audit in prealabil ... parca am mai zis ca fac audit toata ziua, nu? Sper sa cunosc lucruri noi si oameni seriosi deasemenea si mai vreau sa fac schimb de informatii cu cei care merita sa stie chestii delicate sau cei care chiar cauta dar din varii motive nu pot gasi ... ma intereseaza topicuri de genu GPU brute force, TLS, w7/8 exploits, increase wireless range sau dictionare romanesti.
  7. As dori si eu o antena L-link 1002, am auzit numai lucruri bune despre ea (nu de pe pagina asta, aici am nimerit din cautari) si 40euro nu e deloc o suma mare daca te gandesti ce poti face cu ea ... am si pe cineva in Spania dar nu am inteles exact de ce nu se vinde si in Europa, sa inteleg ca firma e spaniola si fac numai pe comanda?? .. in fine, daca e cineva dispus sa-mi zica de unde o comand sau unde sa trimit in Madrid sa o cumpere, adresa ceva nr. de tel va rog un mesaj privat ... multumesc ... chiar nu banuiam ca exista forum de hackeri romani care chiar sa si discute topicuri interesante numai zic de construit antene
×
×
  • Create New...