Jump to content

srdjan

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by srdjan

  1. Vad ca starneste interese topicul dar nu s-a regasit nimeni in context pentru a ma contacta. Asadar va asigur ca va raspund pe orice cale la orice intrebari aveti pe subiect. Astept feedback. O zi buna! LE: anunt valabil in continuare. Up!
  2. Merci mult pentru efort. JPOS_Version_1_6.pdf este de la un alt proiect (javapos.com) care nu acopera elementele ce ma intereseaza pe mine jPOS-Project-Guide.pdf este din proiectul bun dar nu documentul ce ma interesa (acesta e Project Guide iar eu am nevoide de programmer's guide) Merci oricum, e impresionanta biblioteca ta! LE: m-a ajutat, una din ele este level 2 pentru ce caut si in felul acesta am gasit numele fisierului sub care circula, iar cu motor de cautare am ajuns la ea. Mi-ai fost de mare ajutor in cele din urma. Merci mult.
  3. Salut, sunt nou pe aici dar am ramas uimit de topicul de fata asa ca imi incerc si eu norocul deoarece am nevoie de un ghid, nu e chiar carte dar costa 50$ si as mai amana investitia daca altfel nu se poate. Asadar am nevoie de: jpos programmer's guide - se vinde la jpos.org sper sa am noroc Stima pentru initiativa!
  4. Salut, dupa cum spun si in titlu se cauta un programator care sa fie familiarizat cu Visual Studio, .Net, C# si TSQL. Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata, salar bun, job full time, locatie ultracentral in Arad. Se lucreaza la mentenanta, user support (intern companiei) si dezvoltarea unui program de backoffice. Aditional se poate discuta implicatia in proiecte mai avansate (C, Java, PLSQL) in functie de aptitudinile candidatului. Business-logic-ul este complex, pentru cineva fara experienta anterioara in domeniu poate dura cam 3 luni perioada de acomodare. Aplicatia curenta este matura din pct. de vedere al business-logic-ului deci nu e mare presiunea pe candidat + ca e sustinut de doi programatori cu experienta in orice context. Este un job foarte bun si chiar o rampa de lansare in cariera pentru cineva care nu a pierdut vremea pana acum si pe langa scoala a fost curios cum functioneaza una alta. Beneficii aditionale: laptop de serviciu (o configuratie optimizata pentru programare). Motivul angajarii este faptul ca se estimeaza ca volumul de munca va deveni o problema pentru staff-ul IT actual si este nevoie de o perioada de pregatire destul de lunga pentru freshmen. Daca esti interesat incearca sa ma contactezi prin intermediul forumului si ulterior vom face schimb de date de contact.
×
×
  • Create New...