Jump to content

hatelov3

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hatelov3

  1. Nu vreau pe partea de web, vreau si programare si flash/photoshop . Apropo la editura TEORA se gasesc carti de programare ?
  2. Ok, dar imi poti raspunde la intrebarea de mai sus cu flash/photoshop ?
  3. Aha, dar s-ar imbina programarea cu flashul/photoshopul si after effects? Pentru ca ma descurc bine in flash/photoshop si destul de bine in AfterEffects! P.S : Cheater/begood imi puteti trimite niste site-uri etc de unde pot incepe cu programarea?(de unde pot invata) sau daca e trimiteti un id de mess si vorbim acolo !
  4. Dar stai umpic Cheater. Daca stiu PHP de ce imi va fi mai usor sa invat C ? Dupa cum am vazut pe net PHP-ul nu prea se aseamana cu C sau nu ma pricep eu prea bine. Dar oricum, o sa vad eu cu ce o sa ma apuc dar mai astept reply-uri! P.S : Cat este salariul unui programator in PHP, C++/Pascal/Delphi etc in Romania?
  5. Salut ! Sunt nou in lumea informaticii/progrmarii si as vrea sa stiu cu ce limbaje de programare pot incepe. Deci, cu ce pot incepe?
  6. hatelov3

    Salut!

    Name : Vlad NickName : Vlad Oras : Bucuresti Cunostinte : putin php, la fel si html si pascal Varsta : 16 As avea si eu o intrebare : -Ce imi recomandati ? Cu ce pot incepe ? Ce limbaj ? etc.. multumesc
×
×
  • Create New...