Jump to content

lungionut

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About lungionut

  • Birthday 06/21/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lungionut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Baza de date persoane: Doctori Stomatologi (CMI-uri ca forma lor de organizare juridica) din Romania vreau doar Retele mobile romanesti. Un pret va rog si aproximativ numarul disponibil maxim.
  2. gata, am gasit pentru moment un programator, deja am platit avans. Astept finalizarea.
  3. Corect, am uitat sa specific ca va pot pune la dispozitie 2 scripturi care fac exact ceea ce doresc eu, ce vreau eu este unicitate si sa am 'drepturi de autor' adica daca cineva are ceva cu mine eu sa ii pot da peste nas ca bah e unic nu e licenta la ceva. Iar scriptul ala de l-a aratat gaabytzu nu are chestia cu statisticile in js, in rest are cam tot.
  4. Ok script este ceva in genul: www[dot]dreamcash[dot]org Designul il am codat html/css/js am nevoie doar de ce-i in spate php-u Ce face mai exact: Avem un utilizator care uploadeaza un fisier, distribuie link-ul, vine vizitatorul apasa butonul de descarcare dupa ce a citit in prealabil descrierea fisierului care utilizatorul o poate pune, cand apasa butonul de download ii apare o fereastra Js cu niste chestionare de completat (chestionare ce sunt preluate prin API de la cpalead.com, adworkmedia.com, adscendmedia.com, etc.) in momentul in care vizitatorul completeaza un chestionare de schide fereastra Js si se porneste descarcarea efectiva, in contul meu de cpalead.com sunt afisati 12$ din care in contul utilizatorului vor fi afisati 10$ (2$ comisionul meu), bani pe care utilizatorul ii poate retrage la final de luna. Utilizatorul in cont are acces la grafice legate de numarul de descarcari, de accesari, pagini sursa/referale, average-ul descarcarilor si a veniturilor, sume totale castigate, management al fisierelor uploadate, statistici detailate cu veniturile/ fisier in parte, un top al veniturilor a tuturor utilizatorilor pe luna/zi, program de referali. Momentan dispun de 200$ cred ca sunt suficienti pentru un astfel de script. PS: sper ca m-am incadrat bine cu postul, daca nu va rog sa nu mi se dea in cap si sa fie mutat de un moderator, mersi anticipat.
  5. Ionut, 19ani, Timisoara, web designer (cochetez cu ideea), deocamdata foarte incepator in php, as vrea sa invat pe viitor putina securitate mai mult a websiteurilor decat a sistemelor de operare, etc.
×
×
  • Create New...