Jump to content

Mypass2007

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mypass2007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ma intereseaza doar numele, prenumele si nr de telefon. Cu specificatia ca acea persoana sa fie din Bucuresti. Am gasit Carte de Telefoane ? Cartea de telefoane de care ai nevoie! ? ONLINE , dar din pacate nu sunt afisate ca o lista printabila. Speram sa-mi fie oferita ca munca voluntara. Imi poti trimite 500 ca demo? As avea nevoie de vreo 5.000 - 10.000.
  2. Salut! Am nevoie de o baza de date cu numere de telefoane apartinand persoanelor din Bucuresti. Ma puteti ajuta? Va multumesc.
  3. Depinde ce vrei: - daca vrei mai multe FPS alege nvidia - daca vrei o calitate a imaginii mai buna alege ATI (de aici diferenta de FPS-uri in jocuri) Eu unu prefer ATI
  4. As dori si eu o invitatie pe SceneFz (in special ) sau orice tracker mai bunicel... Ofer invitatie pe Bittorrents.ro :!:
  5. Stitzi cum sunt keygenurile care atunci cand le pornesti se aude o melodie? Se poate face asa ceva in Dev-C++? :?:
  6. Vladiii esti GENIAL!!! Merge!!! Iti multumesc si tie si lui Vhaerun pt ajutor Dar ca ultima chestie imi poti explica ca pt un incepator de ce am facut asta: Edit: Dar ca sa-i trimit altuia programul si sa-i mearga si lui ce pot face? Pe langa sa-i dau si fisierul .wav si sa-l salveze pe C:\? Nu pot include fisierul .wav in exe? Adik sa-i trimit doar exe-ul si sa auda si sunetul? Ms Guys!
  7. Ai testat algoritmul scris de tine in Dev-C++? Si iti merge? :?:
  8. Sunt de acord cu tine, dar de ce nu se aude sunetul ? :?:
  9. Nu merge... da stiu ca la execute Vhaerun cautasem mai devreme pe gugal si am gasit ca /a merge pt limbajul C sigur, dar pe Dev-C++ nu merge programelul scris de tine:( . Inainte sa postez incercasem si eu ceva asemanator.
  10. Imi trebe in Dev-C++ (un compilator pt limbajul C++) sau dak stiti si in Turbo C++ Version 3.0 (seamana mult cu Pascal) e bine, dar preferabil in Dev-C++
  11. Am incercat nu se aude nimik...
  12. Cum pot face ca atunci cand dau compile & run la un program facut in Dev-C++ sa se auda un sunet? Oricare nu conteaza... doar sa se auda! Va multumesc!
×
×
  • Create New...