Jump to content

redcoder

Active Members
  • Posts

    668
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by redcoder

  1. E vorba de inteligenta, o persoana inteligenta intotdeauna o sa priveasca un produs din perspectiva si o sa puna intrebari pana-i multumit, dar sa nu uitam ca intotdeauna un roman clasic ca tine o sa cumpere un produs dupa ambalaj, doar ca arata bine. Stii ce e in natura mea? Sa pun sute de intrebari pana sunt multumit de raspuns, stii de ce ? Ca eu platesc un serviciu si trebuie sa stiu tot despre el. Tu faci parte din cei ce vad o reclama noua la televizor si trag o fuga-n mall ca asa e la moda.
  2. De ce am nevoie de su pentru un scanner ? De ce nu poate rula as a normal user?
  3. Da, ce e un "root", defineste-mi decenta root-ului si pe langa asta spune-mi pe baza carui exploit sau pe baza carei vulnerabilitati functioneaza acest scanner, sau face brute-force? Sau de ce e mai bun? Ai codul sursa? Ai nevoie de bani de droguri ca asa te-a invatat idolul tau si vinzi tot ce apuci acum ? Vezi ca tot idolul tau imi da dreptate acum, si-a bagat si el mintile in cap, tu ? Tu ...
  4. Daca ai dat bani pe un scanner free cu atat esti mai prost, oricum, bazandu-ma pe ceea ce ai zis ai dat de un scanner gratuit si acum incerci sa faci bani cu el. Fac o oferta pentru toate slugile foamea-n gat de pe RST, ofer 50 de euro pentru fiecare utilizator al acestui forum care-si face o poza impreuna cu monitorul (in care sa se vada userul lui logat) + o foaie pe care sa scrie "sunt muritor de foame". Yahoo Messenger mai vindeti baietii ? Ca a fost o perioada.
  5. haha ce sluga penala gg baietii
  6. Preturi? Bogdan ai altceva mai bun ?
×
×
  • Create New...