Jump to content

AdryaNNo_YSP

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About AdryaNNo_YSP

 • Birthday 03/07/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdryaNNo_YSP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Iti recomand Hiren's Boot CD - cu el poti recupera parola BIOS-ului. 1. Descarci imaginea de aici: Download Hiren’s BootCD 15.2 | HBCD Fan & Discussion Platform 2. O pui pe un CD ca sa fie bootabila 3. Actionezi! S-ar putea sa fie problema daca tu ai setat ca parola sa fie pe intreg sistemul ci nu doar pe BIOS, iar in situatia asta nu cunosc nicio metoda de recuperare. Eu l-am folosit odata pentru recuperarea parolei de BIOS si de cateva ori pentru recuperarea celei de Administrator de pe sisteme de operare.
 2. Salutare, Am o problema cu unitatea optica. Imi citeste doar CD-urile, DVD-urile nu mai vrea sa le citeasca. Cum pot rezolva aceasta problema. Mentionez ca am un laptop ASUS N73JF
 3. Am observat ca daca pun Win Boot Manager primul la bootare imi incarca sistemul actual instalat, dar tot nu reusesc sa bootez un dvd. Ce este de facut?
 4. Am incercat sa bootez si de pe stick dar nu merge. Ce este de facut in aceasta situatie? Si de ce ar merge sa bootez un CD cu Win XP si cu 7 nu? UPDATE: Am bootat de pe un CD programul Hiren's Boot CD de unde am rulat WinXP in Live CD si am observat ca nu este nicio problema la harduri. Ceea ce ma face sa cred ca este o problema generata de BIOS. Daca mai aveti idei sau sugestii le astept.
 5. E ciudat, deoarece prima data cand l-am instalat tot de pe DVD-ul asta l-am instalat. Si mai ciudat, am incercat pe PC sa vad daca booteaza DVD-ul si merge
 6. Am identificat problema! Este ceva de la DVD-ul cu WIN7 X64 deoarece am bagat sa booteze un CD cu un XP X86 si a mers. Multumesc de sfaturi! Toate cele bune!
 7. Am sa incerc sa le scot sa vad ce se intampla. *Am un ASUS N73JF
 8. M-am gandit si la asta, dar pe laptop am 2 hard-uri, de ce nu l-ar lua pe al 2 lea in cazul asta. Si in plus in BIOS imi arata in meniul: - ADVANCED -> SATA CONFIGURATION: -> Serial ATA Port 0 ST9500325AS (500.1 GB) - acesta este primul hard -> Serial ATA Port 1 HL-DT-STDVDRAM ATAPI -> Serial ATA Port 2 Empty -> Serial ATA Port 3 Empty -> Serial ATA Port 4 ST9500325AS (500.1 GB) - acesta este al doilea hard -> Serial ATA Port 5 Empty * Hardurile mi le-ar recunoaste si este posibil sa nu fie aras cel cu sistemul pe el In meniul: - BOOT -> BOOT OPTION PRIORITIES: -> Boot Option #1 - SATA: [sT9500325AS] -> Boot Option #2 - SATA: [HL-DT-STDVDRAM ATAPI] -> Boot Option #3 - SATA: [Windows Boot Manager] -> Boot Option #4 - SATA: [] -> Boot Option #5 - SATA: [] -> Boot Option #6 - SATA: [Atheros Boot Agent] * Aici am incercat sa pun prima data [HL-DT-STDVDRAM ATAPI] in locul [sT9500325AS] insa degeaba, imi aparea acelasi mesaj. Cam astea ar fi setarile din BIOS legate de bootare. Aveti idee cam ce ar trebui sa fac?
 9. Nu cred ca este de la cablurile SATA deoarece in laptop nu am umblat iar acum un 1 an si ceva am mai instalat windows-ul odata. Doar ca azi a inceput sa mearga brusc foarte greu iar la un moment dat nu a mai pornit si in plus nu mai putem sa bootez desi setarile erau facute ca si acum 1 an cand am bootat prima data pe el.
 10. Niciun rezultat nici in acest caz
 11. Am incercat si nu merge imi apare acelasi mesaj.
 12. Salutare tuturor internautilor de pe acest forum! Eu sunt Adi iar de azi sunt unul de-al vostru. Sper sa imi fac cat mai multe cunostinte pe acest forum si sa ne ajutam reciproc. Toate cele bune!
 13. Salutare, Cand vreau sa bootez un dvd cu Win7 imi apare urmatorul mesaj "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" Mentionez ca am un Asus N73JF, iar in meniul de bootare setarile facute in felul urmator: 1 - HDD 2 - DVD 3 Win Boot Manager La SATA settings este selectat IDE ci nu AHCI In plus nu mai pot intra nici in sistem deoarece nu se incarca. Astept un raspuns!
×
×
 • Create New...