Jump to content

Aditz6

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aditz6

  1. Nu ma intereseaza iphonul,merci oricum de oferta, e tare telefonul. Merci de opinii. Asa am inteles si eu ca are probleme cu butoanele.
  2. Am vazut pe site-ul oficial S-E, S500i si m-am indragostit imediat de el. Dupa ce am vazut ce poate m-am uitat si sa vad si cum se comporta si am inteles ca tastatura cam lasa de dorit. Acu va intreb pe voi care va mai pricepeti cat de cat (mai bine ca mine oricat) daca merita sa iau telu asta. Si daca-l are cineva sa posteze cateva poze facute cu el. Merci
  3. tot in 2.50h se incarca si al meu. si chestia aia de care zici am observat-o aseara, cand s-a descarcat nu a mai pornit. La astea mai vechi daca se descarca il lasi 20 30 min si mai merge 1h maxim.
  4. THNX. Am citit pe undeva ca poate lua da singura chestie treb sa am grija ce instalez (asa scria acolo). Si mai am o intrebare? Bateria se mai formateaza? e pe LI-POLYMER.
  5. mie nu mi-a mers. Nu vrea x-lite-ul cu dat dreaq sa sune. Setarile le-am bagat bine, chiar imi spune login in sau ceva de genul asta, adica s-a conectat la cont, dar nu vrea sa sune.
  6. stiam ca nu are symbian, de aia intrebam daca poate lua sau nu. thnx
  7. o intrebare asa mai de n00b, SE K800i se poate virusa?
  8. Gata oamenilor, hoooo, ca ma omorarati, gata am inteles. Am avut si eu un moment de neincredere si gata, ati sarit pe mine.
  9. Eu ma refeream la faptul cat de serios e telefonip.ro pt ca ma gandeam sa nu fie vreo vrajeala ceva sa-ti copieze numarul si sa-l foloseasca ei. Ca mi se pare chiar prea de tot sa fie si gratis.
  10. Eu stau si ma intreb cat de serioasa o fi chestia asta cu telefonip?
  11. Merci baieti, cred ca dau cu banu, pt ca ambele imi plac si sunt destul de bune, zic eu.
  12. Vreau sa-mi iau un telefon si m-am oprit la 2 modele nokia e50 si samsung e900. Care credeti ca merita a fi cumparat?
  13. Merci de ajutor, da nu mai e nevoie. M-i l-au furat
  14. Am si eu o intrebare. Am un vodafone 710 de spania. Poate fi decodat si folosit pe alte retele? Am inteles ca nu poate fi.
  15. The file has been deleted. Unfortunately, it did not comply with the terms of service. PLS upload again. Am avut treaba si nu am putut intra pana acu.
  16. Ma baieti, explicati si voi mai pe babeste cum se face ca nu prea am inteles nimik. Merci
×
×
  • Create New...